Μπατιράκι στοίχημα: Τετάρτη με 4,20 στο τετράγωνο - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος, μπατιράκι στοίχημα

Τετάρτη με 4,20 στο τετράγωνο

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 09:39 22/05/2024

Πολλά με λίγα μέτρησε ο Μπατίρακας την Κυριακή που πέρασε και δεν έχει κανένα λόγο να σου το κρύψει. Το Μπατιράκι δεν θα κωλώσει σε τέτοιες καταστάσεις κι ας ξέρει πως στο κυνήγι τόσο υψηλών αποδόσεων οι αποτυχίες θα είναι σχεδόν πάντα περισσότερες. Η Μπρεστούλα κατάλαβε την ανικανότητα της Λιλ να πάρει την νίκη – πρόκριση στο Τσουλού και με 3 γκολ στο β’ ημίχρονο πέταξε το 4,10 του Μπατίρακα στον κουβά και μπήκε στις πολυτέλειες. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε η Λίντσερ που μπήκε δυνατά στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, αλλά στο τέλος έφυγε με 7 γκολ στην πλάτη. Καλύτερα μάγκα μου να τα τρως μαζεμένα παρά να σιχτιρίζεις για χαμένες μπόμπες στο 90′.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ*  γνωριμίας Χ7 με 🍒🍒🍒, 10 💰💰💰 και… 100% διασκέδαση!

Μπατιράκι στοίχημα: Πρωτοπόρος και αήττητη στο 4,20

Επιασαν οι ζέστες μάγκα μου. Μαζί με την κλιματική αλλαγή έχουμε και τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα. Τα γνωστά, τα πλούσια, τα χειμερινά έκλεισαν τον κύκλο τους και τώρα που Μπατίρακας θα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο στάτους των Σκανδιναβικών σταυρόλεξων. Δεν θα σου πει ψέμματα. Ακόμα ο μόρτης είναι σχεδόν αδιάβαστος. Επομένως με σύνεση και προσοχή, τουλάχιστον στα πρώτα βλέφαρα από τα βόρεια πρωταθλήματα.

Μάλλον η κλιματική αλλαγή έχει κάνει δουλίτσα εκεί στη Σκανδιναβία. Τους χτύπησε η ζέστη Μάιο μήνα. Μπλεξίματα και πολλά πολλά με τη Σουηδία τη Βου ο Μπατίρακας δεν έχει. Με το ζόρι θυμάται πως η λίγκα λέγεται κάπως σαν Σουπερέταν. Κόζαρε πάντως ένα 4,20 λουκούμι Σουπερετιανό και θα στο εξηγήσει. Η Λαντσκρόνα είναι πρωτοπόρος και αήττητη (5-3-0) στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Πηγαίνει στην έδρα της Έστερ που μπορεί να είναι 3η, αλλά είναι σε σταθερά καθοδική πορεία με 1 νίκη στην τελευταία 5άδα (1-3-1). Ο Μπατίρακας πάντως θα ακολουθήσει τους πρώτους χωρίς καμία ενοχή.

Προσφορά bethop χωρίς κατάθεση Μάιος 2024, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι στοίχημα

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος: Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση

Στα όρια της γραφικότητας, το Μπατιράκι θα σου φορτώσει και δεύτερη επιλογή από την πρωταθλήματα της Βου Σουηδίας. Το ξέρεις πως δεν έχει τέτοια κολλήματα, παίζει όπου μπορεί να βρεθεί πρόσφορο έδαφος για το παντεσπάνι του. Εκεί λοιπόν που χάζευε, είδε την άλλοτε Ευρωπαία Εστερσουντ να ετοιμάζεται για το Βιβλίο Γκίνες. Βλέπεις, σε σκανδιναβικό πρωτάθλημα πρόκειται περί κατορθώματος να έχεις βάλει μόνο 4 γκολ σε 8 αγώνες. Κουτσά είναι τα παιδιά ή κόντυναν τα δοκάρια; Χάρη τους κάνουν που είναι προτελευταίοι, ενώ έχουν να δουν τρίποντο εδώ και 6 αγώνες. Στην Γκέφλε τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, με θετικό απολογισμό γκολ (10-9), 2 σερί νίκες, αήττητο 4 αγώνων και επιπλέον κίνητρο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν. Και που να ανέβουν οι ζέστες, σου πετάνε ένα 4,20 στο διπλό.

Μπατιράκι στοίχημα

20:00 Εστερσουντ – Γκέφλε: 2 (4,20), Betshop

20:00 Εστερ – Λαντσκρόνα: 2 (4,20), Betshop

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!