Μπατιράκι προγνωστικά: 24.11.2022 MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Το Μπατιράκι παίρνει τ’ όπλο του

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:25 24/11/2022

Φλώρικα πήγε να ξηγηθεί στο Μουντιάλ με τις κάρτες ο Μπατίρακας και –καλά να πάθει- έμεινε στον άσο. Κι όχι τίποτε άλλο αλλά σκάγανε οι μπόμπες της Σαουδικής Αραβίας και της Ιαπωνίας πάνω από τα κεφάλια μας. Θα μου πεις βέβαια, για να έπαιζες Σαουδική Αραβία ή Ιαπωνία δεν έπρεπε να ήσουν απλώς ένας φτωχός και τίμιος Μπατίρακας. Αλλά κανονικά τρελός για δέσιμο… Τέλος πάντων..
Δες συγκεντρωμένα εδώ όλα τα Μπατιράκι προγνωστικά, δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ, και πάμε παρακάτω.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος pame

Μπατιράκι προγνωστικά: Πού πας χωρίς Τσούμπερ;

Τέσσερις φαβόρες έχει το σημερινό πρόγραμμα, το Μπατιράκι θα βάλει στόχο τους Ελβετούς. Για το Καμερούν δεν ξέρει πολλά πράγματα, αλλά Αφρικάνοι είναι, τους περιμένει σκληρούς, αθλητικούς και τσαμπουκαλεμένους. Η Ελβετία γκολ δεν βάζει εύκολα, ακόμη και στα καλά της άχρωμη και προβλέψιμη ομάδα είναι. Χώρια που, μην το ξεχνάς, δεν έχει και Τσούμπερ στο Κατάρ. Πού πας χωρίς Τσούμπερ, ρε Καραμήτρο. Το βλέπει δηλαδή το ματς το Μπατιράκι σφιχτό και στις λεπτομέρειες που λένε τα κλισέ, κι όσο εύκολα γίνεται το 1-0, άλλο τόσο γίνεται και το 0-1 και μας δίνει το 5αράκι του Pamestοixima.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το πιο άδικο αποτέλεσμα

Την Παρασκευή έχουμε την πρώτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής και όλες τις ομάδες θα τις έχουμε δει μια φορά. Πάλι τέσσερα φαβορί έχει το πρόγραμμα, το Μπατιράκι κωλώνει να τα βάλει με τους Άγγλους, ενώ δεν είδε και τίποτα στο Ιράν ή στο Κατάρ για να πάρει λίγο κουράγιο. Οπότε τι μας μένει, το Ολλανδία – Εκουαδόρ. Όπου εδώ την Ολλανδία την είδες, μόνο για 2-0 δεν ήταν το ματς της με τη Σενεγάλη, το πιο άδικο, ίσως το μόνο άδικο, αποτέλεσμα μέχρι τώρα στο Μουντιάλ. Το Εκουαδόρ βέβαια δεν μπορούμε να το μετρήσουμε σωστά, αφού έπαιζε με το Κατάρ και το πήγε στο χαλαρό και στην προπόνηση, αλλά τι να κάνεις, αυτό έχουμε και με αυτό θα δώσουμε τη μάχη για το 4,50 του Pamestοixima.

Μπατιράκι προγνωστικά

Τετάρτη

12:00 Ελβετία – Καμερούν: 2 (5,00) Pamestoixima

Πέμπτη

18:00 Ολλανδία – Ισημερινός: 2 (4,50), Pamestoixima

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος pame

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ