ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolatino: Ρυθμιστής η Βραζιλία

Δημοσιεύτηκε: Futbol Latino στις 12:07 27/06/2021

Πρώτη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα με τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει από πλευράς Βραζιλίας, οι υπόλοιπες από λίγο ως πολύ, χρειάζονται αποτελέσματα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ανεξαρτήτου θέσης.

Στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τον Ισημερινό, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, από την πλευρά της ομάδας του Αλφάρο. Οι Εκουατοριανοί θέλουν ό,τι περισσότερο μπορούν από το ματς απέναντι σε μια Βραζιλία που δείχνει την αδιαφορία της, βάζοντας κατά κύριο λόγο αναπληρωματικούς. Δώρο το ματς ή ακόμα και το βαθμό η «σελεσάο» δεν πρόκειται να το κάνει στους αντιπάλους, όμως αν μη τι άλλο δεν πιστεύουμε να δούμε τη Βραζιλία των προηγούμενων παιχνιδιών.

Από αυτό το ματς θα κρατήσουμε το under 4,5 καρτών. Η Βραζιλία το τελευταίο που θέλει είναι να φορτωθεί με κάρτες σε ένα αδιάφορο ματς. Στον Ισημερινό δεν είναι τρελοί να εκνευρίσουν τους αντιπάλους με σκληρό παιχνίδι και να τους προκαλέσουν να παίξουν σοβαρά και μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και ένας διαιτητής Τομπάρ ο οποίος δεν αρέσκεται στην κατάχρηση της κάρτας. Στο 1,87 στο Pamestοixima η παραπάνω επιλογή, απόδοση που μας φαίνεται καλή.

Στο άλλο παιχνίδι, της Βενεζουέλας με το Περού, πάμε με το 0-0 τελικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε ένα σενάριο βολικής ισοπαλίας, υπό τον όρο την ίδια ώρα η Βραζιλία να κερδίζει τον Ισημερινό, ωστόσο δεν μένουμε μόνο εκεί. Το βαρόμετρο σε αυτό το ματς είναι το Περού, το οποίο θέλει ένα βαθμό για να περάσει χωρίς καν να ενδιαφερθεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Από τη στιγμή λοιπόν που το Περού θέλει κάτι, η λογική λέει πως θα τα καταφέρει καθώς υπερέχει σε όλα έναντι της Βενεζουέλας.

Η «βινοτίντο» από την πλευρά της ελπίζει πως δεν θα χρειάζεται νίκη για να βρεθεί στους «8». Αν αυτό συμβεί πολύ δύσκολα τα πράγματα, καθώς για άλλη μια φορά ο Πεσέιρο θα χρησιμοποιήσει το γνωστό 5-4-1 απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται γκολ, δεν έχει ανάγκη να επιτεθεί, παρά μόνο να κρατήσει την μπάλα, να ξοδέψει το χρόνο και να φύγει με το 0-0. Η Βενεζουέλα είναι που ίσως χρειαστεί κάτι περισσότερο, αλλά με βάση όσα έχουμε δει, ακόμα κι αν ο Πορτογάλος αλλάξει σχήμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι πιθανότητες να σκοράρει δεν είναι υπέρ της, αν δεν βρει ανοιχτό γήπεδο για αντεπίθεση. Κι αυτό το λάθος το Περού του Γκαρέκα δεν θα το κάνει. Στο 6,90 στο Pamestοixima το 0-0, έχουμε την αίσθηση πως αξίζει το ρίσκο περισσότερο απ’ ότι η απλή ισοπαλία.