ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ιαπωνία: Στη Βισσέλ ο Ινιέστα

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 08:23 24/05/2018

Μπορεί και από τις δύο πλευρές να είχαν πέσει οι τόνοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το deal του Αντρές Ινιέστα με τη Βισσέλ Κόμπε όμως είναι οριστικό και ο κορυφαίος Ισπανός χαφ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με την φανέλα της Ιαπωνικής ομάδας. Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με την Χιρόσι Μικιτάνι, γράφοντας ως σχόλιο: «Πάμε στο καινούριο μου σπίτι, με τον φίλο μου

Πολύτιμος για ένα από τα μεγαλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου ήταν ο Χιρόσι Μικιτάνι, το όνομα του οποίου μάλλον δεν σήμαινε και πολλά για τους περισσότερους μέχρι πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Rakuten», ιδιοκτήτριας της Βισσέλ Κόμπε, αλλά και επίσημου χορηγού της φανέλας της Μπαρτσελόνα.

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί, κάτι που αναμένεται στη σημερινή παρουσίαση του παίκτη στο Τόκυο (24/05), για τους εμπορικούς λόγους του μυθικού αυτού deal. Στο κοινό της Κόμπε θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν την προσεχή Κυριακή (26/05).

Στη Βισσέλ να υπενθυμίσουμε ότι ο Ινιέστα θα βρει συμπαίκτη τον άλλο σταρ, τον Λούκας Ποντόλσκι, τον όποιο ένας τραυματισμός έχει κρατήσει εκτός τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας βρίσκεται σε διακοπή ελέω Μουντιάλ και θα επιστρέψει σε δράση στις 18 Ιουλίου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ