4 φαβόρες με απόδοση 100,00! - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προσφορά Novibet, νέα εγγραφή

4 φαβόρες με απόδοση 100,00!

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:58 30/07/2022

Τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι στη σέντρα. Το κυρίως πιάτο του διεθνούς ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν ξεκινά και η Novibet το καλωσορίζει μαζί με τους νέους της παίκτες. Αν αποφασίσετε λοιπόν να κάνετε εγγραφή στη Novibet, τότε θα έχετε μία μοναδική προσφορά*, σε μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Σας αρέσει να ποντάρετε στα φαβορί; Είστε παίκτης που εμπιστεύεται τις μεγάλες ομάδες αλλά δεν σας αρέσει το γεγονός ότι συνήθως τις βρίσκετε σε μικρές αποδόσεις; Κανένα πρόβλημα.

Αν γίνετε μέλος της Nοvibet μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά μία τεράστια γκάμα αγορών και στα μακροχρόνια στοιχήματα! Κι όχι μόνο αυτό. Θα βρείτε και τα μεγάλα φαβορί σε πραγματικά μεγάλες αποδόσεις! Η Novibet λοιπόν δίνει ώθηση στις τέσσερις κορυφαίες λίγκες του πλανήτη. Και όχι μία οποιαδήποτε ώθηση, αλλά από το 12.00 σας στέλνει στο 100.00!

Απίστευτο, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Προσφορά Novibet: Τρεις για το ριπίτ και μία επιστροφή

Τι εννοούμε όμως από το 12.00 στο 100.00; Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, τα τέσσερα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, έχουν τα δικά τους φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι θέλει να κρατήσει τον τίτλο στο Μάντσεστερ, έχοντας υπερισχύσει πέρσι στο όριο σε ένα εξαντλητικό μπρα ντε φερ με τη Λίβερπουλ. Φυσικά οι reds προβάλλουν και φέτος ως η μεγαλύτερη απειλή. Η κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πληρώνει 1.65, ενώ η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο 3.25. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν οι Τότεναμ στο 13.00 και η Τσέλσι στο 17.00. Η σέντρα για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 05/08, με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ.

Προσφορά Novibet, νέα εγγραφή
Στο 1.65 η κατάκτηση του τίτλου από τη Σίτι.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν μετρά 10 σερί πρωταθλήματα! Τελευταία φορά που έχασε τον τίτλο ήταν το 2012 από την Ντόρτμουντ του Κλοπ. Οι Βαυαροί προσφέρονται στο 1.20 για να συμπληρώσουν μια 11άδα σερί πρωταθλήματα. Οι Βεστφαλοί ακολουθούν, πολύ μακριά, στο 9.00 και από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ξεφεύγουν. H πρεμιέρα για την Μπουντεσλίγκα θα γίνει στις 05/08.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης πάει για το back to back, με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο. Η «βασίλισσα» είναι οριακά πρώτο φαβορί με βάση τους μπουκ στο 2.20, ενώ η Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι στον πάγκο από την αρχή της χρονιάς και ηγέτη τον Λεβαντόφσκι προσφέρεται στο 2.30. Η έναρξη της σεζόν στη Λα Λίγκα έχει προγραμματιστεί για τις 12/08.

Προσφορά Novibet, νέα εγγραφή
Στο 2.20 το back to back της Ρεάλ.

Τέλος, στην Ιταλία, η Ίντερ έχασε πέρσι τα πρωτεία από τη συμπολίτισσα Μίλαν, αλλά φέτος λίγο πριν ανοίξει η αυλαία είναι και πάλι πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Συγκεκριμένα προσφέρεται στο 2.75, με τον Λουκάκου να επιστρέφει στο Μιλάνο. Η Γιουβέντους του Αλέγκρι είναι δεύτερο φαβορί στο 3.00, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Μίλαν είναι τρίτη στις προτιμήσεις των μπουκ με απόδοση 5.00. Το ιταλικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 13/08.

Big 4 Leagues Boost από τη Novibet

Κι εδώ έρχεται η Novibet να κάνει τη διαφορά. Αν ποντάρετε τις Μπάγερν – Ρεάλ – Σίτι – Ίντερ για την κατάκτηση του τίτλου σε Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία αντίστοιχα, τότε η συνολική απόδοση που προκύπτει είναι 11.979. Λίγο πιο κάτω από το 12.00 δηλαδή.

Κι αυτό το 12.00 η Nοvibet το… εκτοξεύει στο 100.00 (ολογράφως εκατό!), δείχνοντας ότι ξέρει να καλωσορίζει τους παίκτες που την εμπιστεύονται και κάνουν εγγραφή στη στοιχηματική της πλατφόρμα για να απολαύσουν νόμιμο στοίχημα και παιχνίδια live casino.

Μία αύξηση 833% στη συνολική απόδοση είναι πραγματικά κάτι που δεν ξανάγινε και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει η χρονιά στις τέσσερις κορυφαίες λίγκες, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά ολόκληρου του πλανήτη.

Η προσφορά αφορά αποκλειστικά νέους πελάτες και έχει ισχύ από τις 27 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.*