Στατιστικά - MatchMoney

Για να έχει επιτυχία μια μακροχρόνια ενασχόληση με το στοίχημα υπάρχουν κάποια απαράβατα προαπαιτούμενα: έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τελευταίες αναλύσεις αγώνων, αξιολόγηση, αυτοκυριαρχία και φυσικά καλή αξιολόγηση των δεδομένων του κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα. Βοήθεια που θα μπορείς να βρεις και στα έγκαιρα και αναλυτικά στατιστικά πρωταθλημάτων και στατιστικά στοιχήματος. Για να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά από τον μπουκ και ουσιαστικά να καταργήσεις την γκανιότα, αγοράζοντας τις value bet τιμές οφείλεις πρώτα απ’ όλα να είσαι ενημερωμένος. Μετά την πληροφορία έρχεται η αξιολόγηση. Το ζύγισμα για το αν ψωνίζουμε σε καλύτερη τιμή από την αντικειμενική του εκάστοτε σημείου. Το σωστό κριτήριο είναι το όπλο στην μακροχρόνια ενασχόληση με το στοίχημα. Αυτό σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα, τη σύνεση και την αυτοσυγκράτηση θα υπερισχύσουν τελικά έναντι της γκανιότας.

Στατιστικά πρωταθλημάτων

Στο Match Money μπορείτε να βρείτε όλα όσα απαιτούνται για να κρίνετε ποιες είναι οι αγορές που περιέχουν αξία. Στις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων παρατίθεται το ρεπορτάζ των ομάδων – όλα τα τελευταία νέα, οι απουσίες, το κλίμα, η παράδοση. Μια ειδική κατηγορία που χρήζει ξεχωριστής ανάλυσης είναι τα στατιστικά για στοίχημα, καθώς η μελέτη τους μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη κυρίως για εκείνους που αρέσκονται στα στοιχήματα με γκολ.

Τα καλυτέρα στατιστικά για το στοίχημα

Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρει κανείς τα στατιστικά στοιχήματος στην ιστοσελίδα μας. Ο ένας είναι πηγαίνοντας τον κέρσορα πάνω στην ενότητα «Αναλύσεις Αγώνων» και επιλέγοντας το πεδίο «στατιστικά». Ξεκινώντας από τα στατιστικά της Σούπερ Λιγκ, σε αυτή τη σελίδα είναι διαθέσιμα για όλες τις χώρες. Τα στατιστικά Αγγλίας, τα στατιστικά Γερμανίας και τα στατιστικά Ισπανίας είναι στην πρώτη στήλη, ενώ τα στατιστικά Ιταλίας στη δεύτερη.

Στην αριστερή στήλη του site υπάρχει το πεδίο «Διοργανώσεις», το οποίο περιλαμβάνει τις ενότητες Κορυφαίες Λίγκες, Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Διεθνή. Πρώτο στις Κορυφαίες Λίγκες είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Η βαθμολογία Premier League και τα στατιστικά Αγγλίας είναι 5η στην ενότητα με τις Κορυφαίες Λίγκες, ενώ το πρωτάθλημα Ισπανίας 9ο και το πρωτάθλημα Ιταλίας 10ο. Τα στατιστικά ποδοσφαίρου εμφανίζονται και σε κάθε επί μέρους διοργάνωση. Εκεί μπορεί επιπλέον να βρει κανείς τους αγώνες της ημέρας με τις αναλύσεις τους, τους επόμενους αγώνες και όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα. Στην ενότητα «Ελλάδα» π.χ. παρατίθενται όλα τα αποτελέσματα της Super League και τα στατιστικά ποδοσφαίρου Ελλάδας

Στατιστικά πρωταθλημάτων, στατιστικά στοιχήματος, στατιστικά ποδοσφαίρου

Στατιστικά στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα, η Μπουντεσλίγκα και το ιταλικό πρωτάθλημα περιλαμβάνονται στις κορυφαίες λίγκες. Τα δωρεάν στατιστικά στοιχήματος του κάθε πρωταθλήματος περιλαμβάνουν εφτά πεδία: στατιστικά Γκολ, στατιστικά για Ημίχρονα, τα Ημίχρονα εντός και εκτός έδρας, στατιστικά για under over 2,5, τα under / over 3,5 και στατιστικά για τα goal/goal και no goal.

Στο πρώτο πεδίο στα στατιστικά στοιχήματος απεικονίζεται ο αριθμός των αγώνων στους οποίους κάθε ομάδα έχει φέρει 0-1, 2-3, 4-6 και 7+ γκολ. Πρακτικά πρόκειται για μια εμβάθυνση των επιδόσεων της σε under / over και από εκεί μπορεί να φανεί αν μία ομάδα φέρνει κατά κύριο λόγο οριακά under ή οριακά over. Όταν π.χ. μία ομάδα έχει μοιρασμένα under και over 2,5, αλλά πολλά 0-1 γκολ, η τάση που διαμορφώνεται είναι ότι τελικά θα υπερισχύσουν τα under σε βάθος χρόνου, εφόσον φυσικά δεν αλλάξει τρόπο αγωνιστικής προσέγγισης. Αντίστοιχα, όταν μια ομάδα έχει αρκετά 4-6 γκολ, τότε δύσκολα θα παραμείνει η αναλογία under / over κοντά στο 50-50.

Στατιστικά πρωταθλημάτων

Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι παίκτες που ασχολούνται όλο και περισσότερο με τα στατιστικά για 2-3 γκολ. Και αυτό προφανώς οφείλεται στο ότι η πληροφορία είναι πολύ εύκολα διαθέσιμη. Υπάρχουν ομάδες που επιδεικνύουν μεγάλη έφεση στο συγκεκριμένο εύρος τερμάτων. Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο bet αποδίδει κοντά στο διπλασιασμό αποκτά όλο και περισσότερους fan. Για παράδειγμα ο Ατρόμητος έφερε, πέρσι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 18 φορές το 2-3 γκολ σε 26 παιχνίδια, δηλαδή στο 69,2% των αγώνων του. Υποθετικά, αν κάποιος τον ακολουθούσε από την αρχή έως το τέλος θα είχε σημαντική κερδοφορία, ανάλογα βέβαια και με το ύψος των πονταρισμάτων του.

Στο δεύτερο πεδίο είναι τα στατιστικά ποδοσφαίρου των ομάδων στα ημίχρονα των αγώνων (νίκες – ισοπαλίες – ήττες) και ακολουθεί ο διαχωρισμός σε εντός και εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα τα κλασικά under / over 2,5 και under / over 3,5, που καλό είναι να κοιτούν οι παίκτες προτού στοιχηματίσουν στις μεγαλοπρεπείς γκανιότες του over 2,5.