ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δυάδα του 4,00+

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 10:02 11/04/2021

Χθες δώσαμε καλή μάχη με το θηρίο. Σήμερα δεν έχει πολύ ψωμί η μέρα και οι επιλογές είναι μετρημένες. Με μια δυάδα θα πάμε λοιπόν, δυάδα που παίζει γύρω στο 4,00.

15:00 ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ – ΝΤ. ΔΡΕΣΔΗΣ

Η τελευταία παίζει με την πρώτη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τελεία εδώ και να είμαστε πλήρως καλυμμένοι για το διπλό του 1,81. Θα πούμε, όμως, και δυο-τρία πραγματάκια παραπάνω για να την πλήρη εικόνα. Η Ουντερχάκινγκ είναι ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα, που δείχνει παρατημένη. Είναι στο -9 από τη σωτηρία, ενώ στο τελευταίο δέχτηκε και ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία της, αφού παίζοντας ρέστα για την παραμονή ισοφαρίστηκε στο 86’ από τη Βικτώρια. Η Ντιναμό Δρέσδης είδε χθες τις άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για την απευθείας άνοδο, τις Χάνσα και Ινγκολσταντ, να στραβοπατούν και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάει τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη θέση.

15:30 ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡ – ΠΑΚΣΙ

Σε χώρες όπως η Ουγγαρία (και σε κάποιες άλλες πιο κοντινές μας, ονόματα δεν λέμε), στις τελευταίες αγωνιστικές δεν φτάνει απλώς να κοιτάς τη βαθμολογία και να βλέπεις ποια έχει ανάγκη και ποια όχι, αλλά πρέπει να ψάχνεις και τις σχέσεις των ομάδων, ποια θέλει να σώσει ποια και τι χρωστούμενα υπάρχουν. Καλή ώρα αυτό το Ντιοσγκίορ – Πάκσι, όπου η Ντιοσγκίορ είναι ουραγός και έξι πόντους μακριά από την παραμονή. Είναι τυχερή όμως τώρα γιατί φιλοξενεί τη φίλα προσκείμενη Πάκσι, η οποία πέρυσι βρισκόταν αυτή στη θέση που βρίσκεται τώρα η Ντιοσγκίορ. Και το πρόγραμμα, που λες, τα είχε φέρει έτσι πέρυσι ώστε προτελευταία αγωνιστική να παίζουν Πάκσι – Ντιοσγκίορ. Τελικό αποτέλεσμα; 4-2 σε ένα ματς ομορφιά του ποδοσφαίρου… Ο άσος έχει αρχίσει να κατρακυλά, τον προλαβαίνεις πάντως στο 2,20.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ