ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ελλάς-Τουρκία συμμαχία

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 10:06 04/04/2021

Καλά πήγε το χθεσινό «μεσημεριανό νταμπλάκι». Σήμερα το μενού έχει ελληνικό ντέρμπι, κόντρα φαβορί στην Τουρκία και ένα must win από το Βέλγιο.

14:30 ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΜΠΙΡΣΧΟΤ

Δύο ομάδες που θεωρητικά καίγονται για βαθμούς και σε τέτοιες περιπτώσεις ψάχνουμε για το ισχυρότερο κίνητρο. Και το ισχυρότερο κίνητρο το έχει η Σερκλ Μπριζ. Η Σερκλ παίζει για την παραμονή, η Μπιρσχότ δεν ασχολείται σοβαρά με την είσοδο στα πλέι οφ. Ο άσος βρίσκεται στο 2,00+ σε ένα παιχνίδι που η Σερκλ παίζει όλη τη χρονιά!

16:00 ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Η Γκεντσλερμπιρλιγκί άλλαξε προπονητή, φαίνεται στα τελευταία πως γυρίζει τη χρονιά και με δύο σερί νίκες μπήκε πολύ δυνατά στη μάχη της παραμονής. Και τώρα βρίσκει απέναντί της την Αλάνιασπορ, η οποία είχε κάνει δύο κολλητές ήττες πριν τη διακοπή δείχνοντας εκτός ρυθμού, ενώ μετά τη διακοπή επιστρέφει με σημαντικότατες απουσίες. Το διπλό έχει πέσει από το 7,00 στο 6,00+, όμως ακόμη έχει λογική η κόντρα του φαβορί. Ή στο 6,50 του διπλού ή στο Χ2 του 2,85.

19:30 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν χρειάζονται πολλά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι φέτος μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το κίνητρο που έχει χάσει λόγω της τεράστιας βαθμολογικής του διαφοράς από τη δεύτερη θέση, το βρίσκει στα όσα συνέβησαν στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ. Το διπλό παίζει στο 2,30+, ιδίως μ’ αυτή την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ