ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ένα και να καίει

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 13:34 23/04/2021

Τρία ματς θα βρεις σήμερα Παρασκευή στα Hot του Match Money, από εδώ όμως θα σε πάμε πιο στοχευμένα και θα κρατήσουμε ένα και να καίει.

19:00 ΡΑΚΟΦ – ΣΛΑΣΚ

Η Ρακόφ επιστρέφει σήμερα, μετά από δύο χρόνια, στην ανακαινισμένη φυσική της έδρα. Και δεν χρειάζεται βέβαια να σου πούμε εμείς πόσες κηδείες έχουν γίνει ανά τα χρόνια στα εγκαίνια ενός νέου γηπέδου. Σκέψου τώρα, που το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τον ενθουσιασμό της εξέδρας, και μάλιστα όταν δεν μιλάμε για επίσημα εγκαίνια αλλά για πρόβα τζενεράλε, καθώς η ανακαίνιση δεν έχει ολοκληρωθεί απόλυτα και στη Ράκοφ απλώς αποφάσισαν να παίξουν, εν είδει τεστ και εν όψει των επίσημων εγκαινίων τον Ιούλιο, εκεί τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Στην απόφαση αυτή έπαιξε προφανώς ρόλο και ότι η Ράκοφ είναι ουσιαστικά τελείως αδιάφορη βαθμολογικά. Στην 3η θέση, με 8 βαθμούς διαφορά από τις τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στην 4η και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο, το εισιτήριο για την Ευρώπη δεν το χάνει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά για τη Ράκοφ όλα τα λεφτά είναι στο κύπελλο, όπου έχει προκριθεί στον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Αρκα της 2ης κατηγορίας, έχοντας μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Και η Σλασκ, θα απορήσεις και με το δίκιο σου, που είναι μέσα στο μπούγιο που ισοβαθμεί στην 4η θέση, δεν είναι και αυτή πρακτικά αδιάφορη; Οχι, δεν είναι, γιατί αν γίνει το φυσιολογικό και η Ράκοφ κερδίσει όντως το κύπελλο κόντρα στην Αρκα, τότε και η 4η θέση ανοίγει εισιτήριο για Ευρώπη. Αήττητη (2-2-0) μετά την αλλαγή προπονητή η Σλασκ, η αγορά παίζει πάνω στα εγκαίνια και στην καλή αγωνιστική κατάσταση της Ράκοφ και το 2 DNB το βρίσκεις στο 4,70.