ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolasia: Ντάνι εσύ σούπερ σταρ

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Μπαλαμπάνης στις 23:13 30/04/2021

Εχει γεμίσει για τα καλά το πρόγραμμα στην Ασία, σε τέτοιο βαθμό που αρχίζει και κουράζει το πράγμα, όχι εμάς που απλά τη γράφουμε και την παρακολουθούμε αλλά τους παίκτες που μέσα σε ένα δίμηνο έχουν γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα.

Χειρότερη όλων η Ιαπωνία με ματς για καιρό τώρα Σάββατο – Τετάρτη, είτε πρωτάθλημα είτε αυτή την αηδία το Λιγκ Καπ για την οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Οι Κορεάτες και αυτοί στον ίδιο ρυθμό αφού θέλουν να κάνουν και δύο μήνες ρεπό μέσα στο καλοκαίρι ενώ οι Αυστραλοί πληρώνουν τις αναβολές στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπήκαν στο χορό και οι Κινέζοι τώρα, καλά να είμαστε και όρεξη να έχουμε.

Παρά την πληθώρα παιχνιδιών οι επιλογές αξίας δεν έχουν την ανάλογη ποσότητα, τα σταυρώματα είναι είτε άσχημα είτε τα σετ είναι πολύ καλοβαλμένα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντως. Στην Κορέα ένα ματς με ενδιαφέρει, το Γιεονμπούκ – Γιεγιού. Δε νομίζω να δούμε πολλές φορές τη Γιεονμπούκ στην έδρα της σε απόδοση σαν το 1,99 της Novibet φέτος. Η διαφορά της με τα άλλα κλαμπ είναι τεράστια, προέρχεται μεν από δύο σερί γκέλες, είχε βγάλει κούραση όμως στα τελευταία και την περιμένω τελείως διαφορετική μετά από μία εβδομάδα χαλάρωσης. Η Γιεγιού είναι σκληρός αντίπαλος, εξ ου και η υψηλή τιμή. Νομίζω πάντως πως μια σοβαρή Γιεονμπούκ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Στην Αυστραλία δεν έχω κάτι, νομίζω πως όλα τα φαβορί του Σαββάτου έχουν καλές ευκαιρίες να επιβεβαιωθούν σε τιμές που πάντως δε με απασχολούν. Για αυτό της Κυριακής, το Βίκτορι – Σέντραλ Κοστ, είμαι κοντά στο να παίξω άσο, δεν το έχω κάνει ακόμα είναι η αλήθεια όμως, με τρώει το χέρι μου. Νομίζω πάντως πως στο τέλος θα κωλώσω, ήθελα 3,50+ για να είμαι ήσυχος.

Βασικό μπετ από Ιαπωνία, πρόκειται για τον άσο της Τοσού στο 2,25 της Novibet. Νομίζω πως η απόδοση αδικεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ένα εξαιρετικό σύνολο με σούπερ άμυνα και εξαιρετική οργάνωση στο παιχνίδι της. Η Τοκουσίμα δεν ήταν κακή, εδώ έχουμε κανονάκι όμως. Πρόκειται για την αυτού μεγαλειότειτα Ντάνι Πογιάτος, ο Ισπανός μετά το θέμα που είχε με την είσοδο στη χώρα όπως και όλοι οι ξένοι, έφτασε τελικά, έκατσε στον πάγκο της σε δύο πρωταθλήματος με τα αποτελέσματα να είναι αντάξια της προπονητικής του αξίας: 0-1 από την Κασίμα, 1-5 από την Κασίβα. Το τελευταίο μάλιστα πρόκειται για μεγάλο κάζο, μιλάμε για ομάδα που πριν υποδεχθεί τον γίγαντα Ντάνι είχε σκοράρει μόλις 7 γκολ σε 10 ματς.

Στα υπόλοιπα νομίζω πως τα σετ είναι καλά βαλμένα, από τα μικρομεσαία διπλά φαβορί θα έπαιρνα αυτό των Μαρίνος, στο 2,15 πάντως δεν κλέβουμε κανέναν. Ενδιαφέρον το 2,90 της Βίσελ, θέλει 11άδες όμως, αν όντως παίξουν οι Ινιέστα και Βερμάλεν παίζεται εύκολα, η Χιροσίμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ