ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Γιώργος Φράγκος: Ένα combo να ‘χουμε να ασχολούμαστε

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 14:51 28/08/2021

Επιστροφή στα αδιάφορα προγράμματα στην Αργεντινή. Είτε αυτό οφείλεται στις πολύ σωστά βγαλμένες αποδόσεις είτε στην ούτως ή άλλως ατυχή σύμπτωση των ζευγαρωμάτων. Άλλες φορές εδώ έμπαινε ένα «αλλά» και ακολουθούσε η ανάλυση ενός σημείου που προέκυπτε για να σώσει στοιχηματικά την αγωνιστική. Αυτό το «αλλά» ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει. Σημείο αξιόλογο στην 9η αγωνιστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανένα, παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον το διπλό της Ντεφένσα και οι άσοι της Βελέζ και της Νιούελς όμως στις τιμές που προσφέρονται κανένα από τα παραπάνω δεν ξεπερνάει το όριο του αποδεκτού ή έστω του απλώς ικανοποιητικού.

Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει επιλογή και πάλι όχι και τόσο ζεστά είναι ο συνδυασμός G/G & over 2,5 στο Αλντοσίβι – Λανούς, το οποίο πληρώνει 2,27 στη Stoiximan. Εχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που παίζουν το δικό τους παιχνίδι και δεν κοιτούν ποιος είναι αντίπαλος. Η Αλντοσίβι του Γκάγκο παίζει ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι με πολλές πάσες, έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και πάλι τα λάθη δεν τα αποφεύγει. Ειδικά στο μεσοαμυντικό χώρο, εκεί που κοστίζουν περισσότερο. Η Λανούς πάλι από τότε που ενισχύθηκε έγινε και πιο στωική στο να δέχεται γκολ και λόγος είναι ότι πλέον μπορεί να πετυχαίνει περισσότερα τέρματα απ’ όσα δέχεται. Δικαιολογημένο όταν από τη μέση και μπροστά υπάρχουν παίκτες σαν τον Ανχελ Γκονσάλες, τον Λαουτάρο Ακόστα, τον νεοφερμένο Μαλκόρα που αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει, τον νεαρό αλλά άκρως ταλαντούχο Λόπες και τον βετεράνο Σαντ που στα 41 του είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Αρχική σκέψη ήταν το G/G, αλλά η αλήθεια είναι πως καμία από τις δύο δεν θα βολευτεί στην ισοπαλία, δεν είναι στο χαρακτήρα που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο. Αμφότερες στην περίπτωση που το παιχνίδι είναι στο 1-1 στο 75’ ή και στο 80’ θα συνεχίσουν να πασχίζουν να βρουν ένα γκολ για να πάρουν τη νίκη, ασχέτως αν η συγκεκριμένη τακτική ενέχει τον κίνδυνο αντί να πετύχουν το γκολ, να το δεχθούν. Ούτε ο Γκάγκο, ούτε ο Σουβελδία είναι από τους τεχνικούς που βγάζουν φοβία απέναντι στην ήττα, αμφότεροι απεναντίας ικανοποιούνται μόνο με τη νίκη. Το ίδιο θα πράξουν και στο «Μινέγια», επομένως το over 2,5 έχει πολλές πιθανότητες και πλην συγκλονιστικού απρόοπτου δύσκολο να προκύψει χωρίς αμφίσκορο.