ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με το μαχαίρι στα δόντια

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:28 07/03/2021

Πλούσια σε ντέρμπι και δυνητική ποδοσφαιρική απόλαυση η σημερινή Κυριακή, φτωχή όμως στοιχηματικά, με το σταγονόμετρο τα ενδιαφέροντα σημεία.

16:00 ΕΜΠΟΛΙ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Κάποια σημεία παίκτη μου δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Ένα απ’ αυτά είναι και ο άσος της Εμπολι κόντρα στην Τσινταντέλα. Αήττητη στα εννιά τελευταία και με πειστική νίκη στο πιο πρόσφατο η πρωτοπόρος Εμπολι, μια νίκη στο ίδιο διάστημα η Τσιταντέλα, η οποία ήταν κακή στο 0-1 από την Πεσκάρα στο προηγούμενο. Και από τη στιγμή που η 2η Μόντσα και η 3η Σαλερνιτάνα νίκησαν χθες, η Εμπολι δεν πρέπει να γκελάρει. Ο άσος παίζει στο 1,90.

19:00 ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ

Το γνωστό ισπανικό ρητό το ξέρεις, ε; Técnico nuevo, victoria segura, δηλαδή νέος προπονητής, σίγουρη νίκη. Ε, και μπορεί στο Μπίλεφελντ να είναι Γερμανοί, αλλά είδαν και απόειδαν και είπαν, τώρα που φτάσαμε καμιά δεκαριά αγωνιστικές πριν το τέλος και η Αρμίνια παραμένει στην προτελευταία θέση, να τα παίξουν όλα για όλα. Αλλαγή προπονητή λοιπόν στην Αρμίνια και όλη η σεζόν θα παιχτεί μέσα σε λίγες μέρες, σήμερα με την Ουνιόν και την Τετάρτη, πάλι εντός, με τη Βέρντερ, καθώς μετά έρχονται Λεβερκούζεν και Λειψία. Η Ουνιόν είναι στην 7η θέση, ουσιαστικά τελείως αδιάφορη, και ο άσος αγγίζει το 4,00 (στο 2,75 το DnB).

21:30 ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Από επίπονο ταξίδι στο υψόμετρο του Κίτο και αποκαρδιωτικό αποκλεισμό η Λίβερπουλ του Μοντεβιδέο, με το μαχαίρι στα δόντια η Ντανούμπιο που στα τελευταία τρία έχει βγάλει ψυχή και δείχνει αποφασισμένη να εξαντλήσει τις ελάχιστες ελπίδες που της απομένουν για σωτηρία – “δεν κάνουν όλοι για τέτοιες καταστάσεις”, έλεγε πριν λίγο καιρό, εξαίροντας το πάθος των παικτών του, ο εμβληματικός προπονητής της Ντανούμπιο που μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο του παρά το φάσμα του υποβιβασμού, και έτσι είναι μάγκες, δεν κάνουν όλοι για τέτοιους άσσους του 3,30.