ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπάλα παίζουν τα real points

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 13:12 09/04/2021

Δύο ματς για σήμερα. Στο ένα παίζουμε με την πρώτη εικόνα που έχουμε από το ιρλανδικό πρωτάθλημα, στο δεύτερο ποντάρουμε στο κίνητρο της Φούλαμ.

19:45 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΕΡΙ

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Σε κανονικές συνθήκες αυτά τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα, όπως και οι Σουηδίες και οι Νορβηγίες, τα θυμόμαστε όταν τελειώσουν τα «μεγάλα», αλλά σήμερα έχει ψωμί η βόλτα προς τa βορειοδυτικά… Σεντ Πάτρικς και Ντέρι είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, όμως τα τελευταία χρόνια έδειχναν σε κάμψη. Φέτος η Σεντ Πάτρικς κάνει προσπάθεια ανασύνταξης και έχει ξεκινήσει δυνατά. Στην πρεμιέρα πήρε «Χ» εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Σάμροκ και εν συνεχεία έκανε δύο νίκες, με την Ντρόχεντα και εκτός έδρας με την Μποέμιαν.  Η Ντέρι, η οποία έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της στην περίοδο των μεταγραφών, ξεκίνησε με δύο στις δύο ήττες και έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Ο άσος παίζει στο 1,85.

22:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Φούλαμ είναι από τις ομάδες που έπρεπε να βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία βάσει xPoints. Εχει 26 βαθμούς, ενώ με βάση τα xPoints έπρεπε να έχει 42 και αντί για 18η, θα ήταν 9η. Όμως, επειδή στη βαθμολογία μετράνε τα real points και όχι τα expected points, καίγεται για βαθμούς, ενώ μπροστά της ακολουθούν εκτός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι με τις Τσέλσι και Αρσεναλ, όπερ σημαίνει ότι το σημερινό ματς κόντρα στη Γουλβς είναι τελικός! Η Γουλβς είναι από τις ομάδες που έμειναν εκτός στόχων νωρίς, κάτι που φαίνεται και στο 0-2-3 των τελευταίων παιχνιδιών της και γενικότερα από το «ξενερωμένο» βλέμμα του Νούνο σε κάθε πλάνο του… Ασος του 2,60.