ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Betflix: Να βγάλουμε τις μπίρες

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:46 21/05/2021

Τελευταίο μεγάλο χειμωνιάτικο κουπόνι μπροστά μας, καμιά δεκαριά λίγκες τελειώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο και μεθαύριο είναι ο χαμός των σεναρίων και των κινήτρων, σήμερα πάμε μια χαλαρή προθέρμανση να βγάλουμε τις μπίρες.

19:45 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Και μια που είπαμε για μπίρες, ντερμπάκι του Δουβλίνου έχουμε στην Α’ Ιρλανδίας. Σεντ Πάτρικς – Μποέμιαν, δύο ομάδες που φιλοδοξούν να κυνηγήσουν το Κόνφερενς Λιγκ, όπως βλέπεις και στο αφιέρωμα πριν την έναρξη της σεζόν. Τι παίζουμε εδώ; Εδώ παίζουμε φόρμα. Καλό ξεκίνημα για τη Σεντ Πάτρικς, αλλά προβληματικές οι τρεις τελευταίες εμφανίσεις της, κακό το ξεκίνημα για την Μποέμιαν, αλλά στα δύο τελευταία δείχνει ότι ξυπνάει από τον αρχικό λήθαργο. Βάλε στο τραπέζι και ότι οι «τσιγγάνοι» έχασαν στη συγκεκριμένη έδρα τελευταία φορά το 2016 και κύκλωσε το διπλό στο 3,10.

22:05 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Πλέι οφ ανόδου της Β’ Γαλλίας το Τουλούζ – Γκρενόμπλ, μονό παιχνίδι, η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με τη 18η του Σαμπιονά για μια θέση στην ελίτ του γαλλικού πρωταθλήματος. Τη διαφορά σε τέτοια ματς την κάνουν οι λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή δείχνουν προς τα αριστερά, προς την Τουλούζ, η οποία και είχε «καθαρή» εβδομάδα για προετοιμασία και έχει και το προβάδισμα της έδρας. Η Γκρενόμπλ έπαιξε με την Παρί τα προκριματικά των πλέι οφ μεσοβδόμαδα και σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο στο τέλος της σεζόν το να παίζεις δύο «τελικούς» μέσα σε τέσσερις μέρες δεν είναι καλό. Πέφτει ο άσος της Τουλούζ, τον προλαβαίνεις στο 1,87.