ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

σκουφάκι γουίκομ

Νίκος Αγγελής: Ένα σετ αποδόσεων ίσον χίλιες λέξεις

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Αγγελής στις 22:56 31/12/2019

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε λίγο μπαίνει το 2020 και το νέο έτος, παραδοσιακά, ξεκινά με φουλ αγωνιστική σε όλη την Αγγλία. Στο κλασικό print screen λοιπόν, βλέπετε το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς στις Αγγλιδούλες μας, τις αποδόσεις με τις οποίες άνοιξε η αγορά, τις αποδόσεις όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή και, τέλος, τη δικιά μου εκτίμηση για τα δίκαια σετ. Κι επιπλέον το πόσο value, ή anti-value, προκύπτει συγκρίνοντας τις αποδόσεις της αγοράς με τα δικά μου fair odds.

Fair odds

Κανονικό μπλογκ δεν έχω το χρόνο να γράψω, με τις σκέψεις μου δηλαδή για κάποια ματς πιο αναλυτικά. Αλλά, μεταξύ μας, στο στοίχημα η πιο σημαντική σκέψη του καθενός μας είναι τι εκτιμά ως δίκαιο σετ για κάθε παιχνίδι. Όλα τα άλλα έπονται…

Καλή χρονιά σε όλους!

ΥΓ. «Το κομμάτι αυτό ηχογραφήθηκε πρόχειρα σε κασέτα από την συναυλία που έδωσα στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, τον Ιούλιο του 82. Παρ’ όλο που προοριζόταν για το Αρχείο μου, προτίμησα να μπει έτσι στον δίσκο, γιατί κι εγώ και οι μουσικοί μου είδαμε ότι ο τρόπος που παίξαμε ήταν τέτοιος ώστε ήταν αδύνατον να τον αναπαράγουμε στο STUDIO. Την ηχογράφηση στην κασσέτα έκανε ο Νίκος Εσπιαλίδης και τι να πω; Ο Βασίλης, ο Νίκος, ο Κώστας και ο Βαγγέλης είναι καταπληκτικοί. Το κομμάτι το αφιερώνω στους φίλους μου». Θάνος Μικρούτσικος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ