ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπρέντφορντ, xGoals

Νίκος Αγγελής: Ξανά μπροστά μας η Μπρέντφορντ

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Αγγελής στις 15:19 29/11/2019

Μπαίνουμε λοιπόν πια στον Δεκέμβριο, στην καρδιά της στοιχηματικής σεζόν στην Αγγλία. Κι από εδώ και πέρα, θα πάμε ουσιαστικά απνευστί μέχρι το παραδοσιακό εορταστικό πρόγραμμα μέσα στα Χριστούγεννα. Για την ώρα, το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας είναι από αυτά που χαρακτηρίζω μπερδεμένα, με κανονική αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ αλλά παράλληλα και τον 2ο γύρο του FA Cup για τις ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2. Και είναι μπερδεμένες αυτές οι μέρες γιατί θέλουν διαφορετικό «τσιπάκι». Με άλλο μυαλό μελετάς την Τσάμπιονσιπ και με άλλο το FA Cup.

Για την Τσάμπιονσιπ προφανώς η διαδικασία είναι η κλασική. Έτσι, στο print screen βλέπετε όπως πάντα τις δικές μου εκτιμήσεις για τις δίκαιες αποδόσεις των δώδεκα αγώνων της αγωνιστικής. Και πάντα βέβαια σε συνδυασμό με τις αποδόσεις της αγοράς, τόσο τις αρχικές όσο και αυτές τις οποίες έχω μπροστά μου την ώρα που γράφω.

Αποδόσεις Τσάμπιονσιπ - Fair Odds

Για το 2ο γύρο του FA Cup δεν έχω να πω κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Ο δεύτερος γύρος του κυπέλλου είναι ο πιο δύσκολος και πιο αντιστοιχηματικός και δύσκολα βγάζει παράξενες και ιδιαίτερες ιστορίες. Και τη συγκεκριμένη κλήρωση δεν θα τη χαρακτήριζα την πιο ιντριγκαδόρικη που έχουμε δει. Σε κάθε περίπτωση, και για να μην επαναλαμβάνομαι, θα καταφύγω στη λύση των Μαθημάτων της εφημερίδας, όπου συζητήσαμε αναλυτικά τα τέσσερα ματς που με ενδιαφέρουν από το συνολικό πρόγραμμα, το Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ και το Μπρέντφορντ – Λούτον από την Τσάμπιονσιπ, και τα κυπελλικά Φόρεστ Γκριν – Καρλάιλ και Τζίλιγχαμ – Ντονκάστερ. Εδώ είναι το λινκ, διαβάστε τα με την ησυχία σας. Κι απλά, για όποιον δεν έχει μπει στο πνεύμα και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συζητάμε στα Μαθήματα για την Μπρέντφορντ, θα σας παραπέμψω στο πρώτο blog των xGoals.

Σε σχέση με τα Μαθήματα, δεν έχει αλλάξει κάτι φοβερό. Η πλέον βασική αλλαγή είναι ότι το διπλό της Μίλγουολ ανέβηκε από το 3,75 που ήταν την Τετάρτη στο 4,00 – ακόμη καλύτερα και ευχαριστώ. Η Λούτον παραμένει στα επίπεδα του 7,50, όπως και η Τζίλιγχαμ, που παραμένει και αυτή στο 3,00. Όσον αφορά το τέταρτο, το τυφλό και αναπληρωματικό της Καρλάιλ, πήρε ένα μικρό κλικ και πήγε στο 4,33. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, δεν θα μου έλεγε κάτι, το δικό μου θεωρητικό σετ θα ήταν χοντρικά του στιλ 2,02-3,58-4,44. Αλλά για κύπελλο, και πάνω στο τυφλό του κυπέλλου και της πρεμιέρας του Μπιτς, το δέχομαι.

Από το FA Cup δεν μου έχει προκύψει άλλη «έμπνευση». Κι από την Τσάμπιονσιπ, τίποτα το πραγματικά αξιοσημείωτο. Θεωρητικά, συμφωνώ, όπως βλέπετε, με το hot της Φούλαμ, ενώ σε ένα δεύτερο πλάνο θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ το διπλό της Κάρντιφ, κάτι μου λέει. Αλλά θεωρώ απόλυτα σωστό το σετ της αγοράς και δεν έχω λόγo να μπλέξω σε παιχνίδι τελείως στα ίσα.

Καλή τύχη!