ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: 3άδα για το 3 στα 3

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:16 01/08/2021

Υπήρχε από νωρίς η αίσθηση ότι το Παρασκευοσαββατοκύριακο είναι στοιχηματικό. Και την Παρασκευή και το Σάββατο τα πράγματα πήγαν καλά. Εχουμε μπροστά μας την πρόκληση για το 3×3.

17:00 ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Θα σου πούμε ένα μυστικό εδώ, το οποίο δεν φαίνεται να το ξέρουν οι μπουκ. Η Σταντάρ μπορεί να έχει το όνομα, όμως φέτος δεν έχει τη χάρη, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν ρίξει κατακόρυφα τον πήχη της. Σε καμιά περίπτωση δεν διεκδικεί 4άδα, όπως πιστεύουν οι μπουκ, αλλά χειροπιαστός στόχος της είναι μόνο η διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου δεν γίνεται να προσφέρεται σε τιμές φαβορί εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους ακριβώς στόχους. Η Βάρεγκεμ δείχνει πιο έτοιμη στο ξεκίνημα, έχοντας τελειώσει νωρίς το μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ επίσης γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 20ετίας από την ίδρυσή της και θέλει να ξεκινήσει την εορταστική σεζόν με νίκη στο πρώτο της εντός με κόσμο μετά από περίπου 1,5 χρόνο. Ο άσος παίζει στο 3,20, στο 2,20 το DNB.

21:00 ΛΙΛ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ.

Τελικός Σούπερ Καπ στη Γαλλία, ο οποίος γίνεται στο Ισραήλ! «Πού να μπλέξουμε» θα αναρωτηθεί κάποιος… Βλέποντας όμως τα δεδομένα του παιχνιδιού, θα μπλέξουμε και θα παραμπλέξουμε. Τι κοιτάμε συνήθως σε τέτοια παιχνίδια; Την ετοιμότητα και τις 11άδες. Από τη μία, λοιπόν, έχουμε τη Λιλ που και ομοιογένεια έχει και έχει κάνει προετοιμασία με τους περισσότερους βασικούς της και από την άλλη την Παρί, από την οποία θα λείψουν ΟΛΑ τα μεγάλα της αστέρια και η 11άδα θα έχει το πολύ 2-3 βασικούς. Δεν έχει παίξει ακόμη κανένας νεοφερμένος, ενώ είναι απόντες και όλοι οι διεθνείς, ευρωπαίοι και λατίνοι! Εντάξει, βλέπεις και τη νίκη της Λιλ στο 4,00+ και δεν θέλεις κάτι περισσότερο.

21:00 ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΡΑΚΟΦ

Πριν από τρία χρόνια η Ράκοφ, παίκτη μου, έπαιζε στην 3η κατηγορία. Πλέον πήρε Κύπελλο, Σούπερ Καπ, πέρσι τερμάτισε δεύτερη και τώρα παίζει Ευρώπη. Το κακό γι’ αυτήν (καλό για εμάς) είναι ότι είναι προφανές ότι δεν έχει την εμπειρία και το βάρος να διαχειριστεί τέτοιες συνθήκες, το ματς με τη Γιαγκελόνια είναι το 5ο μέσα σε 15 μέρες και στα προηγούμενα τέσσερα έπαιξε κυρίως με βασικούς. Μάλιστα, έχοντας το μπροστά το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν για το Κόνφερενς Λιγκ λογικά θα προσπαθήσει να ξεκουράσει βασικούς τώρα. Ο άσος της Γιαγκελόνια, η οποία και καλά μπήκε στη σεζόν και καλές μεταγραφές έκανε, έχει πάρει την κάτω βόλτα, όμως όσο η νίκη της παίζεται στο 3,00+ είναι μια χαρά…