ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: Το τρίξι της Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 14:46 13/08/2021

Μπορεί να μας διαβάζεις από κάποιο νησί, όμως το Match Money είναι στις επάλξεις και είναι έτοιμο για ένα ακόμη καυτό στοιχηματικά Παρασκευοσαββατοκύριακο.

21:30     ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, έτσι και η Μπάγερν είχε μια προβληματική προετοιμασία κυρίως λόγω των διεθνών διοργανώσεων. Νέος προπονητής, ο Νάγκελζμαν, παίκτες που άργησαν να μπουν στην προετοιμασία, κακή εικόνα στα φιλικά, η μεταγραφική ενίσχυση δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο… Η πρεμιέρα της είναι στο Γκλάντμπαχ, σε μια έδρα που έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ τις δύο ήττες πρεμιέρας στα 23 προηγούμενα χρόνια η Μπάγερν τις έχει κάνει στην Γκλάντμπαχ! Δεν θέλουμε και πολλά περισσότερα για να πάμε στην κόντρα. Ο άσος παίζει στο 4,90 στη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.

21:30     ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ – ΒΙΣΛΑ

Η μεγάλη του ζευγαριού, η Βίσλα στα δύο τελευταία έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Ψάχνει αντίδραση και δεν θα μπορούσε να της τύχει καλύτερη περίπτωση από τη Σταλ Μιέλετς. Όπως με όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην περιφέρεια της Κρακοβίας, έτσι και με τη Μιέλετς, η Βίσλα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς της, ενώ στις τελευταίες 9 επισκέψεις μετράει 8 νίκες και μια ισοπαλία! Υποχωρεί το διπλό, μια χαρά παραμένει στο 2,25 της Novibet πάντως.

21:45     ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Για την Αντβέρπ τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και διέλυσε εκτός έδρας 5-2 τη Σταντάρ Λιέγης. Μια Αντβέρπ που –επαναλαμβάνουμε- είναι πολύ ενισχυμένη και το ταβάνι της είναι εξαιρετικά ψηλό. Η Σαρλερουά μπορεί να παραμένει αήττητη στις τρεις αγωνιστικές, όμως έχει παίξει με υποδεέστερες αντιπάλους. Υστερεί σε ποιότητα σε σύγκριση με την Αντβέρπ, ενώ θα έχει και μια κομβική απουσία. Στο 2,77 στη Stοiximan το διπλό.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ