ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Το Στοιχηματικό Ημερολόγιο Της Καραντίνας (Day 2)

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 10:53 22/03/2020

Για τον εμφύλιο στο Μπουρούντι και τη σφαγή της δεκαετίας του ’70 των Χούτου από τα καθεστωτικά γιουσουφάκια των Βέλγων, τους Τούτσι, έχετε ακούσει; Ε, πλέον στα πράγματα είναι οι Χούτου, με τέρμα αντιδυτική κυβέρνηση και οι Τούτσι περίπου κρύβονται. Εντάσεις, ξύλο, δολοφονίες στην καθημερινότητα μιας ταραγμένης χώρας όπου η μπάλα δεν είναι δα και το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Ενίοτε γίνεται όμως.

Ντερμπάρα κορυφής μεταξύ Μεσαζέρ Νγκόζι και Μουσονγκάτι (κεντρική φωτογραφία) στην έδρα της δεύτερης, στην Γκιτέγκα, τρίτη σε πληθυσμό και μέγεθος πόλη της χώρας, στο κεντρικό Μπουρούντι, οριακά εκτός περιοχής που αν σκάψεις βαθιά στο χώμα δεν θα βρεις νερό, αίμα θα βρεις. Και όπου ακόμα είναι αναγκαία η ύπαρξη SOS Παιδικών Χωριών για να σωθούν ψυχές! 

Ιστορικά ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη και μόλις πρόπερσι πήρε και τον πρώτο της τίτλο. Σε φόρμα αμφότερες και η γηπεδούχος παίζει για δύο αποτελέσματα. Αν το ματς κάτσει στο διπλό, τότε κλάψε με μάνα κλάψε με μια νύχτα με φεγγάρι. Παράδοση; Φουλ υπέρ της Μεσαζέρ, η οποία εντέλει δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο να κερδίσει έχει και αναμένεται να πάει για νίκη,όχι συντηρητικά. Αλλά αντιμετωπίζει ομάδα με επίθεση πολυβόλο και παρά την κρισιμότητα του ματς, το Over στο 2,30 προξενεί εντύπωση. Όπωςέχουν 1-0 και 0-1, έχουν από 3-3 μέχρι 4-3 και 3-3 στο παλμαρέ τους οι δύο ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν. Ειδικά με τις τρέχουσες βαθμολογικά συνθήκες και do-or-die χαρακτήρα του ματς για τη Μεσαζέρ, έρχεται το Over και κακως υποτιμάται τόσο, στο 2,30.

Από μπάλα σε δύο Σαββατιάτικα ματς Λευκορωσίας; Δάκρυα…

Σε 5/9 πιο πρόσφατα ματς μεταξύ τους Σλουτσκ και Σλάβια Μοζίρ έχουν 5 ισοπαλίες και τα 6/7 τελευταία είχαν μικρό σκορ, με το 7 να γίνεται Over στο 91’. Σήμερα πρεμιέρα πράμα και ο μπουκ μοιάζει να συμφωνεί και προσφέρει το Χ οριακά κάτω από 3,00 ενώ το Under στο 1,60. Σε δύο ματς που είδα χθες live για το εν λόγω πρωτάθλημα, χάλασα κι ένα κολλύριο 75 ml ανά αγώνα. Μπορεί να μην το λες και την ευκαιρία της σεζόν ως απόδοση το Under στο 1,60 αλλά πιθανότητες εμφάνισης συγκεντρώνει αρκετές..

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ