ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Trixie για βιαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 14:43 21/03/2021

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Αρσεναλ μέσα σε λίγες ημέρες απέδειξε πόσο εύκολα μπορεί να πάει από μια εντυπωσιακή εμφάνιση (Τότεναμ) σε μια φουλ προβληματική (Ολυμπιακός), αλλά το βαρόμετρο του ματς είναι μάλλον η Γουέστ Χαμ και η προσέγγιση του Μόγιες, που καίγεται περισσότερο βαθμολογικά και χρωστάει απαντήσεις μετά την αποτυχημένη στρατηγική στο Ολντ Τράφορντ. Πάνω στην εκτίμηση ότι ο Μόγιες δεν θα επαναλάβει το λάθος να προσεγγίσει παθητικά το ματς και ότι θα στηριχθεί στις αδιαμφισβήτητες επιθετικές αρετές της ομάδας του για τον άσσο στο 2,50 (Draw No Bet)

17:00 ΜΑΛΙΝ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν, αδιαφορώντας για τα μετόπισθεν, ενώ ψάχνουν το τρίποντο για να μπουν στην 8άδα. Η Λέουβεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Η Μαλίν αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, καθώς με βάση τα xG θα έπρεπε να έχει σκοράρει 49 γκολ αντί για 43. Στην πραγματικότητα, με χθεσινές τους δηλώσεις, ο ίδιος ο προπονητής της Λέουβεν μας προτρέπει να παίξουμε το Over 3,5 γκολ (στο 2,40+): “Και οι δύο ομάδες καίγονται και θα ψάξουν απεγνωσμένα τη νίκη αύριο. Αν αυτό δεν οδηγήσει σε ανοιχτό ματς, δεν ξέρω τίποτα πια…”

18:00 ΑΛΤΑΧ – ΡΙΝΤ

Θεαματικά βελτιωμένη σε επίπεδο αποτελεσμάτων επί Κάναντι η Αλταχ, που πήρε τα 2/3 ματς και δέχτηκε γκολ μόνο από τη Λίντσερ. Με τη Ριντ να έχει 0-3-6 στα εννιά τελευταία και τον τεχνικό της να είναι επί ξύλου κρεμάμενος, το 2,30 στον άσο το λες και υπεράνω προσδοκίας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ