ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: Trixie Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 03:10 18/09/2021

Σάββατο απόγευμα, μετά το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς Match Money, είναι σαν Μπόκα-Ρίβερ χωρίς κόκκινη, σαν τη “σιωπή των αμνών” χωρίς Άντονι Χόπκινς, σαν UK Coupon χωρίς μπόμπες…

16:00 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Δεν πείθει η Νορθάμπτον που ναι μεν μετράει 4 νίκες σε 7 ματς, αλλά με βάση τα xGoals θα έπρεπε να έχει μόνο μία και μάλιστα σε ματς που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 20΄. Για το επίπεδο της Λιγκ 2 η Σουίντον έχει το DNA μεγάλης ομάδας, ο κόσμος της έχει συσπειρωθεί και μπορεί να βγάλει μεγάλα αποτελέσματα, όπως το διπλό στο 3,40!

16:30 ΜΑΪΝΤΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Εδώ τα σετ υποτιμούν ξεκάθαρα τους αήττητους φιλοξενούμενους, που έχουν μάλλον καλύτερο ρόστερ και με τον Στράιχ στον πάγκο, έχουν αποδείξει ότι δεν μασάνε πουθενά. Κολακεύεται η Μάιντς από τα αποτελέσματα της και τώρα θα παίξει και χωρίς τον αρχηγός της. Στο 2,60 το διπλό DNB.

18:30 ΧΑΚΕΝ – ΜΙΕΛΜΠΙ

Στη Σουηδία, η Μιέλμπι από τότε που άλλαξε προπονητή έχει ανεβάσει κάργα απόδοση και στα τρία τελευταία πήρε σπαθένιο “Χ” από τις μεγάλες ΑΪΚ και Τζουργκάρντεν και έβγαλε καθαρό διπλό στη Ντέγκερφος. Η δε Χάκεν στα τελευταία 4 έχει αρπάξει 11 γκολ! Στο 3,40 το διπλό DNB.