ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Yankee για βιαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 11:55 20/03/2021

Στα κάγκελα είμαστε σήμερα , με τα “must read” του Match Money να έχουν ήδη “κοκκινίσει” από τα HOT σημεία και εδώ σου έχουμε τέσσερα “fast track” ματσάκια, δυο για το παραδοσιακό σαββατιάτικο απόγευμα και δυο “after”…

16:00 ΣΛΑΣΚ – ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ

Το 15νθήμερο που ακολουθεί είναι ιδανικό για απολύσεις και γενναίες αλλαγές στους πάγκους… Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε ακριβώς πριν την τελική ευθεία και οι ομάδες δεν θα έχουν άλλη παρόμοια ευκαιρία μπροστά τους. Μια τέτοια περίπτωση περικλείει και το Σλασκ – Βίσλα Πλοκ. Η Σλασκ έχει έτοιμο για σουτ τον προπονητή της, την ώρα που η αντίπαλός της, η Βίσλα Πλοκ, και αδικείται βάσει εικόνας από το πρόσφατο 0-2-3 και καίγεται για βαθμούς. Το διπλό στο 3,00 παίζεται άνετα.

17:00 ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Must win, do or die, ζωής και θανάτου, ή τώρα ή ποτέ, όπως θέλεις πες το, η ουσία δεν αλλάζει, η Σαουθέντ είναι με την πλάτη στον τοίχο και πλέον χρειάζεται άμεσα νίκες στη μάχη της παραμονής. Η Σκάνθορπ είναι πρακτικά αδιάφορη (+11 από τον υποβιβασμό), σε μετριότατη φόρμα (1-3-3 στα τελευταία εφτά) και σαφώς πιο επιβαρυμένη, καθώς είχε μεσοβδόμαδο ματς (1-1 με την Ολνταμ) την ώρα που η Σαουθέντ έπαιρνε ανάσες. Και η Σαουθέντ, μεταξύ μας, δεν είναι τόσο μπάζο όσο δείχνει η βαθμολογία. 2-4-3 έχει στα τελευταία της και σε πολύ ζόρικο πρόγραμμα, οι τρεις ήττες της ήταν από Τσέλτεναμ (1η), Τρανμίρ (4η), Μπόλτον (6η) και οι δύο νίκες της διπλά σε Φόρεστ Γκριν (2η) και Νιούπορτ (5η). Στο 3,50 το διπλό.

00:00 ΝΑΣΙΟΝΑΛ – 12 ΝΤΕ ΟΚΤΟΥΜΠΡΕ

Για το τεράστιο potential της Νασιονάλ τα λέγαμε και πριν το εύκολο 5αράκι στην έδρα της Ολύμπια πριν δέκα μέρες και τώρα υποδέχεται τη 12 Οκτώβρη στα καπάκια του 0-0 της Τρίτης για το Σουνταμερικάνα στο οποίο κοιμήθηκε ο Θεός για να μην κερδίσει η Νασιονάλ (0.36-1.19 τα xG, 5-13 τα σουτ και 76% κατοχή μπάλας). Ο άσος στο 1,87 αλλά δεν θα αντέξει για πολύ…

03:00 ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΑΤΛΑΣ

Η Κρουζ Αζούλ, λέει, πάει για τη 10η σερί νίκη όπως στις αρχές της δεκαετίας του 70, όταν κι έχτισε και το μύθο της “Μάκινα” (μηχανή νικών). Σίγουρα σημαδιακό να ισοφαρίσει μια επίδοση 50 ετών, αλλά δεν θα έχει καθόλου απλό έργο κόντρα στην εξαιρετική Άτλας, που και φορμαρισμένη είναι και μπαλάρα παίζει. Έτσι κι αλλιώς, στις τέσσερεις τελευταίες νίκες της Κρουζ Αζούλ δεν ήταν καθόλου πειστική (όλες οριακές στο 1-0) και το διπλό στο 4,50 προκαλεί (στο 3,25 το Draw No Bet).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ