Pamestoixima Cash Out - Partial & auto - MatchMoney

Το Partial Cash Out και τα auto cash out είναι δύο από τις νέες λειτουργίες της ανανεωμένης πλατφόρμας του pamestoixima.gr. Λειτουργίες που προφανώς την ανεβάζουν επίπεδο! Αρχικά θα μιλήσουμε για το partial cash out. Κατά το ελληνικότερο δηλαδή, στο μερικό cash out.

Διάβασε εδώ την αναλυτική παρουσίαση του Match Money gia to pamestoixima.gr!

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία λειτουργία που έλειπε από έναν κολοσσό, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, αλλά πλέον αυτή η έλλειψη ανήκει στο παρελθόν.  Στο νέο pamestoixima λοιπόν μπορείτε να βρείτε τόσο το μερικό, όσο και το αυτόματο cash out. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν θα μιλήσουμε για το partial cash out (μερικό).

Νέο ανανεωμένο Pamestoixima.gr! Η νέα εποχή ξεκίνησε!

Τι είναι το μερικό cash out;

Μιλάμε για την εξέλιξη του cash out, όπως το γνωρίσαμε από την πρώτη μέρα που μπήκε στη ζωή μας ως μία πρωτοποριακή υπηρεσία. Είχαμε λοιπόν το ολικό cash out. Με αυτό μπορούσατε να κλείσετε το στοίχημά σας πριν τελειώσει το ματς πάνω στο οποίο είχατε ποντάρει. Ανεξαρτήτως λοιπόν τι θα γινόταν από εκείνη τη στιγμή και μετά, το δικό σας στοίχημα είχε διευθετηθεί με τον τρόπο που εσείς είχατε επιλέξει.

Με το μερικό cash out όμως τα πράγματα αλλάζουν. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε cash out σε ένα μέρος του πονταρίσματός σας και να αφήσετε το υπόλοιπο στοίχημα να τρέχει κανονικά μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Τι αλλάζει με το partial cash out στο Pamestoixima.gr;

Είναι μία extra feature του pamestoixima.gr που δίνει ιδιαίτερη ευελιξία στον παίκτη του στοιχήματος. Κι αυτό διότι σας βγάζει από το δίλλημα, όταν αυτό υπάρχει, αν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε cash out ή όχι.

Κάπως έτσι λοιπόν, όταν τα πράγματα είναι σε οριακό –κατά τη γνώμη σας- σημείο, το μερικό cash out σας δίνει τη λύση.

Μπορείτε να επιλέξετε λοιπόν να κάνετε πρόωρη εξαργύρωση ένα μέρος του ποσού που έχετε ποντάρει και ενδεχομένως με αυτήν την κίνηση να «κλειδώνετε» το ποντάρισμά σας, το κεφάλαιό σας με άλλα λόγια.

Το υπόλοιπο ποσό τρέχει σαν κανονικό στοίχημα και έτσι, παίζοντας με μεγαλύτερη ασφάλεια, παίρνετε και το ρίσκο για ένα σεβαστό κέρδος.

Παλιότερα, όταν δεν υπήρχε το partial cash out, αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρετε μία απόφαση και να πάτε μ”ε” αυτήν μέχρι το τέλος.

Ο παράγοντας γκανιότα

Τέλος, έχοντας αυτή τη δυνατότητα για μερικό cash out, ρίχνετε και την γκανιότα. Και το αναφέρουμε αυτό διότι το cash out μπορεί να βοηθά τον παίκτη. Αλλά σίγουρα παίζει με μεγαλύτερη γκανιότα κι αυτό μακροχρόνια δεν είναι υπέρ του παίκτη.  Αφήνοντας λοιπόν ένα μέρος του πονταρίσματος να τρέχει με την γκανιότα και τις αποδόσεις που είχατε επιλέξει από την αρχή, τότε αυτομάτως έχετε χαμηλότερη γκανιότα συγκριτικά με το ολοκληρωτικό cash out.

Pamestoixima cash out, partial, auto

Auto Cash Out

Μαζί με το μερικό cash out, το Auto Cash out είναι ακόμη μία νέα extra feature του pamestoixima. Δίνει πλέον μία πληρότητα στην πρόωρη εξαργύρωση στοιχήματος, δηλαδή στο cash out. Το pamestoixima λοιπόν εγκαινιάζει και το αυτόματο cash out. Έτσι δίνει στον παίκτη την απόλυτη ελευθερία. Η εξέλιξη στο στοίχημα είναι απολύτως παρούσα στη νέα πλατφόρμα μίας εκ των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα.

Τι είναι το αυτόματο cash out;

Το κλασικό, το ολοκληρωτικό cash out, το γνωρίζετε όλοι. Είναι το πρόωρο κλείσιμο του πονταρίσματός σας, πριν τελειώσει ένας αγώνας. Από τη στιγμή που κάνετε cash out, δεν σας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο υπόλοιπο ματς. Κλείνει το στοίχημα, παίρνετε την επιστροφή που «έχετε συμφωνήσει» με τον μπουκ και το θέμα έχει λήξει.

Το αυτόματο cash out το πάει ένα βήμα παρακάτω και αυτοματοποιεί την κατάσταση. Δηλαδή ορίζετε μία τιμή στην οποία θέλετε να γίνει cash out. Αν η εξέλιξη του αγώνα φέρει τα ποσά σε αυτό το επίπεδο, τότε το στοίχημά σας κλείνει αυτόματα.

Νέα, μοντέρνα και ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος!

Τι αλλάζει με το auto cash out;

Είναι, όπως είπαμε και ανωτέρω, η απόλυτη ελευθερία για τον παίκτη. Ο λόγος που στεκόμαστε σε αυτό και μάλιστα δίνουμε έμφαση, είναι ότι με το αυτόματο cash out απαλλάσσεστε από την… υποχρέωση να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Κι αυτό διότι, έχοντας θέσει εκ των προτέρων την τιμή ή το ποσό στα οποία θέλετε να κλείσει το στοίχημά σας, μπορείτε να μην παρακολουθείτε online live τις εξελίξεις. Ως εκ τούτου, το στοίχημά σας και το ενδεχόμενο cash out τρέχουν κανονικά. Αν οι εξελίξεις στην αναμέτρηση στην οποία έχετε ποντάρει, πάνε ΟΚ, τότε το cash out θα γίνει… αυτόματα.

Ο έλεγχος στα χέρια σας

Η ευκολία που δίνει το αυτόματο cash out είναι σίγουρα δεδομένη. Προσοχή όμως. Θα πρέπει να είστε πολύ πειθαρχημένος και οργανωμένος, ώστε να κρατήσετε τον έλεγχο. Να γνωρίζετε που έχετε ζητήσει αυτόματο cash out και σε τι τιμή. Ώστε να μην χάνετε τον οικονομικό προϋπολογισμό, αλλά και το παικτικό σας πρόγραμμα.

Επιπροσθέτως, έχοντας κάνει αυτόματο cash out, χάνετε το πλεονέκτημα της δυνατότητας να κινηθείτε σε live εξέλιξη. Κάτι που ενδεχομένως θα σας έδινε μεγαλύτερο κέρδος, αν παρεμβαίνατε ζωντανά και με τις κατάλληλες κινήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν τα πράγματα γίνονται αυτόματα και στο cash out, συνήθως επιδρά θετικά.

pamesto neo site