Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Το ντέρμπι και ο Φλιώνης 04/2/23
Αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Μάκης Πορτούλας στις 02:12 26/09/2022

Επτά  παιχνίδια από την 6η αγωνιστική του Nations League θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του ποδοσφαίρου να απολαύσουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας.

Διαβάστε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και τις δωρεάν αναλύσεις αγώνων του Match Money. Έπειτα, παρακολουθείστε τις μεταδόσεις των αγώνων. Δείτε εδώ τον πίνακα με το αθλητικό πρόγραμμα τηλεόρασης για τη Δευτέρα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα, αθλητικές μεταδόσεις.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Τελευταία πράξη στο φετινό Nations League με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής με επτά παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα σε πρώτη, δεύτερη, τρίτη και τέταρτη κατηγορία.

Στην πρώτη, το μεγάλο ματς από άποψη ονομάτων είναι το Αγγλία – Γερμανία (21:45,ALPHA, NOVA1), ωστόσο με περιορισμένο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Αγγλία έχει υποβιβαστεί και η Γερμανία το πολύ να τερματίσει 2η.

Συνεπώς το ενδιαφέρον από πλευράς κατάταξης πέφτει στην αναμέτρηση της εκπληκτικής Ουγγαρίας με την Ιταλία (21:45, NOVA2), με την «σκουάντρα ατζούρα» να κατακτά την πρωτιά του τρίτου ομίλου μόνο με νίκη στη Βουδαπέστη.

Στη δεύτερη κατηγορία, η Βοσνία έχει πάρει ήδη την 1η θέση στον τρίτο όμιλο και πάει να παίξει δίχως άγχος στην έδρα της Ρουμανίας (21:45, NOVA3), με τη γηπεδούχο να «καίγεται» προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα αν η Φινλανδία νικήσει μέσα στο Μαυροβούνιο (21:45, NOVA4), ειδάλλως έχει ελπίδες.

Στην τρίτη κατηγορία, η Γεωργία είναι δεδομένα στην κορυφή του τέταρτου ομίλου και ταξίδεψε άνετη στο Γιβραλτάρ (21:45, NOVA START) για το ματς με την τοπική εθνική ομάδα, η οποία έχει υποβιβαστεί, την ώρα που Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (21:45, NOVA5) με έπαθλο τη 2η θέση στο γκρουπ.

Στην τέταρτη κατηγορία, τυπική διαδικασία αποτελεί η αναμέτρηση του δεύτερου ομίλου ανάμεσα στην 1η Εσθονία και το Σαν Μαρίνο, στην έδρα της δεύτερης (21:45, NOVA6).

Τηλεοπτικό πρόγραμμα, αθλητικές μεταδόσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ – Τηλεοπτικό πρόγραμμα

21:45       

Αγγλία – Γερμανία  ALPHA, NOVA1

Ουγγαρία – Ιταλία  NOVA2

Ρουμανία – Βοσνία NOVA3

Μαυροβούνιο – Φινλανδία   NOVA4

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία   NOVA5

Σαν Μαρίνο – Εσθονία   NOVA6

Γιβραλτάρ – Γεωργία       NOVA START

Τηλεοπτικό πρόγραμμα, αθλητικές μεταδόσεις.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ