Αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, Τετάρτη 30/11- MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Το ντέρμπι και ο Φλιώνης 04/2/23
Αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα, Μουντιάλ 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης

Δημοσιεύτηκε: Μάκης Πορτούλας στις 10:56 30/11/2022

Από χθες μπήκαμε στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (αν δεν προμηθευτήκατε το Betting Magazine του Match Money για το μεγάλο ραντεβού των εθνικών ομάδων κρίμα είναι να χάσετε τέτοια έκδοση) με τους αγώνες στους ομίλους 1-2 και σήμερα συνεχίζουμε με  αυτούς των 3-4, που αναμφίβολα κυριαρχούν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης.

Διαβάστε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και τις δωρεάν αναλύσεις αγώνων του Match Money. Έπειτα, παρακολουθείστε τις μεταδόσεις των αγώνων. Δείτε τον πίνακα με το αθλητικό πρόγραμμα τηλεόρασης για την Τετάρτη.

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα

Αρχικά, την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ ανοίγει ο τέταρτος όμιλος. Στο Τυνησία – Γαλλία (17:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+), η Γαλλία μόνο μαθηματικά κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά του γκρουπ, αφού ακόμη κι αν ηττηθεί και ταυτόχρονα κερδίσει η Αυστραλία, έχει μεγάλη διαφορά στο συντελεστή τερμάτων.

Η Τυνησία για να προκριθεί θέλει νίκη και παράλληλα ή ισοπαλία στο Αυστραλία – Δανία ή αν κερδίσει η Δανία να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Στο Αυστραλία – Δανία (17:00, ΑΝΤ1+) η Αυστραλία με νίκη περνάει στους «16». Επιπλέον, το κάνει και με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Τυνησία τη Γαλλία.

Η Δανία θα πάρει το εισιτήριο σίγουρα με νίκη και μη νίκη της Τυνησίας. Σε περίπτωση που κερδίσουν αμφότερες θα προκριθεί αυτή με την καλύτερη διαφορά τερμάτων (αμφότερες στο -1 πριν τα ματς) ή τα επόμενα κριτήρια ισοβαθμιών.

Προγνωστικά Μουντιάλ – Πού θα δείτε τον Μέσι

Ακολούθως στις αθλητικές μεταδόσεις, περνάμε στον τρίτο όμιλο. Στο Πολωνία – Αργεντινή (21:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+) η Αργεντινή περνάει σίγουρα με νίκη. Σε ισοπαλία θέλει είτε Χ στο σαουδική Αραβία – Μεξικό, είτε νίκη του Μεξικού αλλά με τέτοιο σκορ ώστε αν μείνει η υπέρ της διαφορά τερμάτων (+1 Αργεντινή, -2 Μεξικό). Με ήττα μένει εκτός.

Η Πολωνία περνάει σίγουρα με νίκη ή ισοπαλία. Σε ήττα περνάει αν δεν κερδίσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό αλλά και: α) σε Χ στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό υπερισχύει στη διαφορά τερμάτων από τη Σαουδική Αραβία (+2 η Πολωνία, -1 η Σαουδική Αραβία), β) σε νίκη του Μεξικού υπερισχύει στη διαφορά τερμάτων από το Μεξικό (-2).

Στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό (21:00, ΑΝΤ1+) η Σαουδική Αραβία πάει στους 16 με νίκη. Με ισοπαλία θα θέλει ήττα της Αργεντινής με οποιοδήποτε σκορ ή ήττα της Πολωνίας με 3 ή 4 γκολ διαφορά, ανάλογα με το σκορ στο δικό της παιχνίδι. Αν χάσει, μένει έξω.

Το Μεξικό με ήττα ή ισοπαλία είναι έξω. Για να προκριθεί, δεν αρκεί μόνο δική του νίκη. Θα θέλει είτε ήττα της Αργεντινής, είτε της Πολωνίας. Αν πάει όμως στη δεύτερη περίπτωση όμως θα πρέπει να καλύψει και τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων.

Επιπροσθέτως, αν έρθει ισοπαλία το άλλο ματς, θα θέλει νίκη με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά, ανάλογα με το σκορ της ισοπαλίας, ώστε να καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Αργεντινή.

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

TETAΡΤΗ – Τηλεοπτικό πρόγραμμα

17:00     

Τυνησία – Γαλλία ΑΝΤ1, ANT1+

Αυστραλία – Δανία     ΑΝΤ1+

19:00     

Λιετκαμπέλις – Τσεντεβίτα        NOVA5   ΜΠΑΣΚΕΤ

19:30     

Περιστέρι – Ρίτας Βίλνιους        ΟΤΕ4      ΜΠΑΣΚΕΤ

21:00     

Πολωνία – Αργεντινή ΑΝΤ1, ANT1+

Σαουδική Αραβία – Μεξικό       ΑΝΤ1+

Τρέντο – Γκραν Κανάρια    NOVA4   ΜΠΑΣΚΕΤ

21:30     

Λόντον Λάιονς – Σλασκ      NOVA PRIME        ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρί – Αμβούργο                NOVA START ΜΠΑΣΚΕΤ

02:00     

Κλίβελαντ – Φιλαδέλφεια ΟΤΕ7      ΜΠΑΣΚΕΤ

02:30     

Νιου Γιορκ – Μιλγουόκι     ΟΤΕ4      ΜΠΑΣΚΕΤ

05:00     

Σακραμέντο – Ιντιάνα ΟΤΕ7      ΜΠΑΣΚΕΤ

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ