Προγνωστικά Κορέας: Bet στη φόρμα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Κορέας, προγνωστικά στοιχήματος

Ασία: Bet στη φόρμα

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Μπαλαμπάνης στις 09:50 06/06/2023

Φουλ εμβόλιμη στην Κορέα, 4 τα ματς της Τετάρτης. Αρκετά προσεγμένα τα σετ, δεν αφήνουν τις ιδιαίτερες ευκαιρίες. Καλοκαιράκι μπήκε τα πρωταθλήματα λιγόστεψαν. Έτσι ο στοιχηματισμός ίσως χρειάζεται και μικρούς συμβιβασμούς.
Δες εδώ τα προγνωστικά Κορέας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Συναρπαστική προσφορά στο Pamestoixima!

 

Προγνωστικά Κορέας: Άσοι προς συζήτηση

Δύο άσους πιάσαμε στην εφημερίδα, δεν αλλάζει κάτι και τώρα. Για αυτούς των Γκουανγκτζού και Γιεονμπούκ μιλώ. Το πρόβλημα σε σχέση με τη στήλη που έγραψα Κυριακή βράδυ όμως είναι πως οι αποδόσεις έπεσαν, λίγο κάτω του 2,00 τότε, περί του 1,80-1,90 τώρα.

Η Γκουανγκτζού μετά από μία περίοδο κοιλιάς δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της, παίζει γρήγορα, επιθετικά, σκοράρει εύκολα, δύσκολα θα σκοντάψει απέναντι στην κάκιστη ουραγό Σουγόν η οποία έχει και απουσίες. Για τη νεοφώτιστη όλα ξεκίνησαν από το 1-1 στην Ιντσεόν, ματς στο οποίο έδειξε πως η στροφή ξεκίνησε. Επιπλέον ακολούθησε η πρόκριση στο κύπελλο επί ομάδας β’ κατηγορίας. Ενώ συνέχισε με δύο νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Σίτι και Ποχάνγκ. Η Σουγόν από την άλλη δεν λέει να στρίψει. Επιπλέον η αλλαγή προπονητή δεν έχει φέρει αποτελέσματα και η ομάδα παραμένει ουραγός μετρώντας 3 σερί ήττες. Ο άσος στο 1,88 στο Pamestoixima μου κάνει έστω και οριακά. Είπαμε, καλοκαιράκι.

 

Προγνωστικά Κορέας, προγνωστικά στοιχήματος

 

Όσον αφορά τη Γιεονμπούκ, καλύτερα τα στοιχεία της με τον υπηρεσιακό στον πάγκο, έκανε νίκη – σταθμό επί της Ουλσάν, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει τη χρονιά για αυτήν. Η Νταεγού δεν είναι η Νταεγού των τελευταίων ετών ενώ έχει και μία μέρα λιγότερης ξεκούρασης αφού έπαιξε Κυριακή αντί για Σάββατο. Ήταν όμως εξαιρετική κόντρα στη Σεούλ. Θα το αφήσω αυτό, εκτός του ότι η Γιεονμπούκ είναι τρομερά ασταθής κουβαλά και καλές απουσίες. Ενώ το βασικότερο, ο άσος έπεσε σημαντικά, τόσο που ούτε συμβιβασμούς δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω.

Προγνωστικά Κορέας

13:00 Γκουανγκτζού – Σουγόν: 1 (1,88), Pamestoixima

 

Προσφορά* μόνο για σένα στο Pamestoixima! 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ