🎣Ψαρεύεις με 515 δώρα* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
🎣Ψαρεύεις με 515 δώρα*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τραγωδία φέρνει συσπείρωση

Γ. ΠΕΤΡΗΣ
Γ. ΠΕΤΡΗΣ
05 Μαΐου 2026 - 10:58
05/05/2026 - 10:58
33φγφ.jpg

Χορταστικό μενού για τους πιο πολλούς σήμερα. Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ατλέτικο, ενώ στη Ν. Αμερική υπάρχει η 4η στροφή στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και του Σουνταμερικάνα. Παράλληλα, υπάρχει και η δράση στη Euroleague. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Από όλα αυτά, πάντως, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει κάτι τόσο πολύ, ώστε να πω ότι θα βάλω τα λεφτά μου. Πάμε σε άλλα μονοπάτια, στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, εκεί όπου βρισκόμαστε στη φάση των πλέι οφ. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, πάμε στον δεύτερο, υπάρχει ακόμη δρόμος προκειμένου να κριθεί το ποιες ομάδες θα προβιβαστούν στην Eredivisie. Τα παιχνίδια είναι διπλά, τώρα διεξάγεται το πρώτο, το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Βάαλβαϊκ και τη Βίλεμ. Προφανώς αυτό το γεγονός το κάνει ιδιαίτερο, μιας και μιλάμε για κόντρα της επαρχίας της βραβάνδης, δύο ομάδων που έχουν βρεθεί αρκετές φορές στα σαλόνια της Eredivisie. Η εικόνα της Βίλεμ στην κανονική διάρκεια ήταν καλύτερη, αλλά στη φάση που είμαστε τώρα, αυτό έχει λίγη σημασία.

🎙Eurovision FERTO720 Προσφορά* χωρίς κατάθεση*

Έχουμε τονίσει ότι άλλα πράγματα μετράνε σε αυτή τη διαδικασία. Το ποιος το θέλει πιο πολύ, ποια ομάδα έχει πιο καθαρό μυαλό και το πάθος που θα βγάλει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στο στρατόπεδο της Βίλεμ τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό το άκουσμα μιας πολύ δυσάρεστης είδησης, μιας πραγματικής τραγωδίας που έπληξε το βασικό χαφ Ελ Αλουτσί. Ο ίδιος ο παίκτης ανακοίνωσε το χαμό του παιδιού του, κάτι που προφανώς επισκίασε το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Χθες, άλλωστε, αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός και ο τεχνικός Στέχεμαν της Βίλεμ, που έδωσε στον παίκτη όσο χρόνο θέλει για να μπορέσει να συνέλθει. Όταν υπάρχουν τέτοιες τραγωδίες, συνήθως φέρνουν συσπείρωση. Η Βίλεμ εξάλλου, διαθέτει δυνατό ρόστερ, ενώ η Βάαλβαϊκ τα έδωσε όλα απέναντι στη Ρόντα (ισοφάρισε στο τέλος, πήγε παράταση, κέρδισε στα πέναλτι). Πιστεύω ότι μπορεί τον αιφνιδιασμό στο πρώτο μέρος και θα πάω με το 2 DNΒ στο1ο ημ.

ΥΓ. Για περισσότερες και αποκλειστικές προτάσεις επισκεφτείτε το Betcrew tips⚡

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
05/05
19:45
Βάαλβαϊκ
- Βίλεμ
2 DNB 1ο ημ. 10.00
2.05
Stoiximan
0-0 0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
VOID
05/05 - 19:45
Βάαλβαϊκ
- Βίλεμ
Πρόταση
2 DNB 1ο ημ.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson