Προγνωστικά Γαλλίας: Καίγονται και οι δύο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γαλλίας

Γαλλία: Καίγονται και οι δύο

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 09:07 24/03/2023

Εχουν ρεπό οι δύο πρώτες κατηγορίας της Γαλλίας λόγω εθνικών αλλά στη Νασιονάλ δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.

Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

Προγνωστικά Γαλλίας: Τα 8 στα 9 τελευταία G/G

Και δεν είναι πως δεν λείπουν διεθνείς και από τις ομάδες της Νασιονάλ. Καμιά 20αριά παίκτες ταξίδεψαν στις πατρίδες τους. Αυτές οι απουσίες πονάνε ίσως και περισσότερο αφού πόσο βάθος μπορεί να έχουν στους πάγκους τους;

Αποκλειστική προσφορά 18/03 έως 24/3

Όλα τα παιχνίδια λίγο πολύ έχουν κάποιο βαθμό κρισιμότητας. Το ότι πέφτουν 6 στην 4η κατηγορία έχει αναμίξει στη μάχη παραμονής περισσότερες από τις μισές ομάδες της κατηγορίας. Ενώ η 7η Σολέ είναι σε πιο περίεργη φάση αφού από τη μια κινδυνεύει αλλά από την άλλη είναι και 6 βαθμούς από τη 2η θέση και τη Βερσάιγ με την οποία παίζει τώρα.

Το Βιλφράνς – Κονκαρνό είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Η μεν Βιλφράνς ψάχνει εδώ και τώρα βαθμούς ώστε να βγει από τη ζώνη, η δε Κονκαρνό είναι δυνατά στη μάχη ανόδου.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιανόητη ανατροπή

Η Βιλφράνς που τα δύο προηγούμενα χρόνια έφτασε στο μπαράζ ανόδου, φέτος ξεκίνησε ξανά με μεγάλους στόχους αλλά πλέον προσπαθεί να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα. Δεν της βγήκε καλά η σεζόν και οι παίκτες της δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα το ότι μπορεί τελικά και να πέσουν.

Προγνωστικά στοιχήματος, special bets

Θα μπορούσε να έχει ήδη 3 βαθμούς ακόμα αν δεν αυτοκτονούσε στην Ντανκέρκ την περασμένη εβδομάδα. Ποιος να το πίστευε πως στο 92’ του συγκεκριμένου αγώνα και όταν έχανε κλασική ευκαιρία για το 1-3. Τελικά 4’ αργότερα θα έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο μετά την απίθανη ανατροπή σε 3-2.

Συνολικά τα παιχνίδια της έχουν γκολ, έχει 8/9 τελευταία G/G και σκόραρε και στα 9.

Περιμένει την Κονκαρνό που μετά από μια αγωνιστική κοιλιά με 0-1-4 το διάστημα Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου, πήρε τα πάνω της και με σερί 4-0-1 είναι ξανά ψηλά. Είναι φαβορί αλλά το 2,35 δεν νομίζω πως το αξίζει και τόσο. Εκτός έδρας έχασε τα 4 στα 5 τελευταία ενώ τα 3/5 ήταν γεμάτα Over 2,5 και G/G. Αυτό το συνδυαστικό ψάχνουμε σ’ αυτό το ζευγάρι, στο 1,91 στην Betshop.

Προγνωστικά Γαλλίας

Παρασκευή

19:30 Βιλφράνς – Κονκαρνό: G/G (1,91), Betshop

Προγνωστικά στοιχήματος, special bets