Εισιτήρια για ΟΣΦΠ-Γιαγκελόνια 🎫 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
Εισιτήρια για ΟΣΦΠ-Γιαγκελόνια 🎫
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα

Λ. ΛΥΡΙΤΖΗΣ
Λ. ΛΥΡΙΤΖΗΣ
13 Σεπτεμβρίου 2026 - 10:15
13/09/2026 - 10:15
I monadiki aititi sto protathlima.jpg

Να ξεκινήσω, όπως συνηθίζω, από τα χθεσινά. Επιβεβαιώθηκε εύκολα ο συνδυασμός στο παιχνίδι του Άγιαξ. Ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι έσπασε δυστυχώς στις καθυστερήσεις. Ο αγώνας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά από όσο πίστευα και εδώ πρέπει να κάνω ένα σχόλιο. Όλη η κουβέντα έχει επικεντρωθεί στο κακό ποδόσφαιρο που αποδίδει ο Ολυμπιακός, στον περίεργο μεταγραφικό σχεδιασμό του πειραϊκού συλλόγου και στους ανόητους που φώναξαν χθες «Μεντιλίμπαρ οέ, οέ», είτε επειδή δεν αντιλαμβάνονται ότι το γεγονός πως η ομάδα τους σέρνεται εδώ και 9 μήνες είναι μεγάλη ευθύνη του πρώην προπονητή είτε επειδή θέλουν να φωνάξουν εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και το κάνουν με αυτόν τον έμμεσο τρόπο. Δεν είδα πουθενά όμως καλά λόγια για τον Χρήστο Κόντη, τον οποίο θεωρώ πρωταγωνιστή της χθεσινής βραδιάς. Άριστο στήσιμο, μία ομάδα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και που έχει ήδη κατακτήσει φέτος το Σούπερ Καπ, προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ και έκανε διπλό επί του Ολυμπιακού μόλις για 2η φορά στην ιστορία της! Αν λεγόταν Ντε λα Κόντε ή Κόντιτς θα είχε πολύ μεγαλύτερη προβολή... Συγχαρητήρια λοιπόν από εμένα για τη δουλειά που κάνει με ένα περιορισμένο μπάτζετ και με ένα ρόστερ γεμάτο Έλληνες. Ο ΟΦΗ είναι για ψηλά φέτος... Ρίξε μια ματιά στα ⭐ 530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* με κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€!

Στο MLS το Βανκούβερ οδηγεί την κούρσα στη Δυτική Περιφέρεια και μετά τη χθεσινή ήττα του Χιούστον έχει ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά στο +6. Ταυτόχρονα διεκδικεί και την 1η θέση στο Supporters’ Shield, με το Νάσβιλ πάντως να έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα, προσθέτοντας και χθες έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του. Ο σύλλογος της Βρετανικής Κολούμπια λοιπόν είναι το φαβορί απόψε, υπάρχουν όμως στοιχεία που με κάνουν να εναντιωθώ στην υπερβολικά χαμηλή απόδοση του άσου. Πρώτα από όλα το MLS γενικότερα δεν είναι πρωτάθλημα για τέτοιες αποδόσεις. Όσοι το παρακολουθούν αντιλαμβάνονται πως εκεί το να επικρατήσει η προτελευταία ομάδα της πρώτης δεν αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη. Δεύτερον το Όστιν είναι σκληροτράχηλο σύνολο που θέλει πολύ ένα σπουδαίο διπλό ώστε να φτιάξει ψυχολογία και να πλησιάσει στο -1 την 9η θέση που οδηγεί στα play in της Δυτικής Περιφέρειας. Τρίτον το Βανκούβερ έχει μπροστά του εκτός έδρας ρεβάνς για την Canadian Championship με το Μόντρεαλ. Το πρώτο παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο 1-1 και βέβαια όποια ομάδα προκριθεί θα είναι το απόλυτο φαβορί στον τελικό που εξασφαλίζει τρόπαιο αλλά και εισιτήριο για το Τσάμπιονς Καπ. Τέταρτον η απουσία του Τόμας Μίλερ είναι πολύ σημαντική για τη γηπεδούχο και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό το γεγονός πως θα γίνει ποντάρισμα σε τρία σημεία σε ελκυστική απόδοση. Το ήξερες πως υπάρχει μια 💎Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση και προϋποθέσεις τζίρου;

Γρήγορες αλλαγές προπονητών υπάρχουν σε όλα τα πρωταθλήματα. Στην Ekstraklasa συνέβη αυτό στην περίπτωση του Βούκοτιτς της Βίτζεβ Λοτζ, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόωρα τη θητεία του μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ράντομιακ Ράντομ. Είχε προηγηθεί εντός έδρας αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κορόνα Κιέλτσε αλλά και τρεις ακόμα αγωνιστικές στο πολωνικό πρωτάθλημα με μόλις έναν βαθμό. Γενικότερα από την αρχή της σεζόν μετρά μόλις μία νίκη, το διπλό επί της Γιαγκελόνια.

Στο ντεμπούτο του λοιπόν ο Στολάρσκι έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη Βαρσοβία. Η Λέγκια αντέδρασε στον επίσης αποκλεισμό Κυπέλλου από τη Μότορ Λούμπλιν, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας της ίδιας αντιπάλου στο πρωτάθλημα, με δύο γκολ του Ζέβλακοβ στις καθυστερήσεις. Πορεύεται αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, μοναδική ομάδα στην κατηγορία, και στοχεύει ξεκάθαρα στον τίτλο. Φαντάζει καλή ευκαιρία το σημερινό ντέρμπι, δεδομένης της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στην αντίπαλη ομάδα.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
13/09
18:30
Λέγκια Βαρσοβία.
- Βίτζεβ Λοτζ
1 10.00
1.82
Stoiximan
-
14/09
01:30
Βανκούβερ
- Όστιν
2 (+2 Α.Η) 10.00
1.67
Stoiximan
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OPEN
13/09 - 18:30
Λέγκια Βαρσοβία.
- Βίτζεβ Λοτζ
Πρόταση
1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OPEN
14/09 - 01:30
Βανκούβερ
- Όστιν
Πρόταση
2 (+2 Α.Η)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365