Πέρασε η διπλή ευκαιρία της Λάρισας στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, όχι όμως και το G/G στο φιλικό ντέρμπι Η.Π.Α – Μέξικο, αφού η γηπεδούχος επικράτησε 3-0.
Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται απόψε στην Τούμπα τη Γερμανία, ούσα πρωτοπόρος του ομίλου και γνωρίζοντας πως ακόμα και με ισοπαλία θα παραμείνει φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Nations League, διότι πλέον αυτός είναι ο στόχος. Την ίδια ώρα η Ολλανδία φιλοξενεί στο Αϊντχόφεν τη Σερβία και άπαντες περιμένουν νίκη των «οράνιε».
Δεν βλέπεται...
Τα είχα γράψει για τη Σερβία από την 1η αγωνιστική, όταν αντιμετώπισε την Ελλάδα στο Βελιγράδι. Έχει χαθεί η πίστη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι τόσες πολλές οι αποτυχίες με ποιοτικό ρόστερ που πολύ απλά οι φίλαθλοι έχουν ξενερώσει και δεν ασχολούνται. Αυτού του είδους η αποδοκιμασία έχει περάσει φυσικά και στο εσωτερικό. Πολλοί διεθνείς βλέπουν τους αγώνες αυτούς ως μία υποχρέωση που πρέπει να βγει. Ο Παούνοβιτς δεν μπορεί μόνος του να σώσει το καράβι που βυθίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Η εικόνα των «όρλοβι» στην πρόσφατη ήττα από τη Γερμανία στο Μόναχο ήταν θλιβερή και το τιμητικό 2-0 είναι αποτέλεσμα της αστοχίας των «πάντσερ» και της πολύ καλή εμφάνισης του Πέτροβιτς. Πλησιάζει όμως η στιγμή, ή μάλλον έφτασε, που θα υποστούν βαριά ήττα.
Κάθε γκολ μετράει
Ο Τσάβι κάνει τις δοκιμές του στην Ολλανδία, θέλει όμως και ο ίδιος απόψε μία επιβλητική νίκη για πολλούς λόγους. Το κίνητρο είναι ισχυρό για όλους τους διεθνείς από τη στιγμή που υπάρχει νέος προπονητής και επιπλέον έτσι όπως εξελίσσεται ο όμιλος μπορεί να παίξουν ρόλο τα γκολ στις ισοβαθμίες. Η αίσθησή μου είναι ότι η γηπεδούχος θα σημειώσει πολλά τέρματα απόψε. Αν τύχει και σκοράρει επίσης η φιλοξενούμενη, τότε θα επιβεβαιωθεί πιο εύκολα η επιλογή στο Over 3.5.