Προγνωστικά Τσάρλι: Πυρηνικό όπλο ο Μ’ Μπαπέ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τσάρλι: Πυρηνικό όπλο ο Μ’ Μπαπέ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 21:43 17/12/2022

Ο Τσάρλι γράφει για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή – Γαλλία και καταλήγει σε bet κατάκτησης.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Κροατία - Μαρόκο

Προγνωστικά Τσάρλι: Η κάθε ομάδα έχει τα όπλα της

Τεράστιος τελικός το Αργεντινή – Γαλλία, οι περισσότερες εταιρείες το δίνουν απόλυτα ισορροπημένο. Όπως και πράγματι είναι. Οι Αργεντίνοι έχουν ως όπλα τον Μέσι, τη θετική αύρα που κουβαλάνε, το δεμένο γκρουπ, την ψυχή που βγάζει το σύνολο. Επίσης τον Μαρτίνες, που μοιάζει σαν τεράστιο πλεονέκτημα για τα πέναλτι και φυσικά την ταχύτητα του Άλβαρες.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι παίρνουν απίστευτη ορμή από την ταχύτητα του Μ’ Μπαπέ. Με το που βρεθεί στο ένας με έναν με αντίπαλο αυτόματα γνωρίζεις πως σε όποιο χώρο του γηπέδου και να είναι θα δημιουργήσει συνθήκες για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Ο Ντεσάν το γνωρίζει καλά και φροντίζει να φτιάχνει συνθήκες για να προσφέρει τον χώρο στον Μ’ Μπαπέ, έτσι ώστε να αξιοποιήσει την απίθανη ταχύτητά του. Φυσικά, πολλές φορές έχει τον τρόπο να δημιουργεί καταστάσεις και σε μικρό χώρο. Απλά πρέπει να έχει πρόσωπο τον αντίπαλο μπακ και κοντά του έναν συμπαίκτη του, για να του δώσει την μπάλα δίπλα και να φτιάξει μαζί του συνεργασία.

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Κροατία - Μαρόκο

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία: Δεν έχουν… Γουόκερ

Στο τουρνουά, η μόνη ομάδα που αντιμετώπισε με επιτυχία αυτή τη συνθήκη, που βάζει τον Μ’ Μπαπέ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ήταν η Αγγλία. Ο Σαουθγκέιτ βρήκε δύο όπλα στα δεξιά. Τον Σάκα, που κράτησε χαμηλά τον Τεό Ερνάντες, και τον πιο γρήγορο στα αμυντικά τρεξίματα μπακ που κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τον Γουόκερ. Ο Σκαλόνι έχει αποδειχτεί καλός στη διαχείριση των αγώνων. Δεν έχει όμως τα όπλα για να κρατήσει τον Μ’ Μπαπέ. Δεξιός εξτρέμ καθαρός υπάρχει μόνο ο Ντι Μαρία, που είναι τραυματίας και έχει λίγα λεπτά να δώσει. Ενώ και ο Μολίνα δεν είναι Γουόκερ.

Οι μπουκ βλέπουν μία απόλυτα ισορροπημένη μάχη και καλά κάνουν. Όμως το γεγονός πως οι Γάλλοι πέταξαν εκτός διοργάνωσης τους Άγγλους, παρότι οι Άγγλοι σταμάτησαν τον Μ’ Μπαπέ με το τακτικό τους πλάνο, δείχνει και το πόσο πολλές λύσεις έχουν σαν ομάδα. Σε αυτό βοηθά πολύ ο Γκριζμάν. Κάνει ένα εξαιρετικό τουρνουά. Ουσιαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος στην ανάπτυξη των Γάλλων. Ο ποδοσφαιριστής που με τους Άγγλους, που περιόρισαν τον Μ’ Μπαπέ, έδωσε την πάσα για καθαρή εκτέλεση στον Τσουανεμί εκτός περιοχής. Αλλά και την ασίστ στον Ζιρού.

Μιλάμε για έναν τελικό που ασφαλώς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Όμως στο δικό μου μυαλό, αν κριθεί σε καθαρό χρόνο και δεν πάει στα πέναλτι, έχει οριακό φαβορί τη Γαλλία. Στο 1,90 η κατάκτηση των Γάλλων στο Pamestοixima. 

Προγνωστικά Τσάρλι

17:00 Αργεντινή – Γαλλία: Κατάκτηση Γαλλία (1,90), Pamestoixima

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Κροατία - Μαρόκο