Προγνωστικά Μουντιάλ - Value Bet : Χασαποσέρβικο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Value Bet Mundial: Χασαποσέρβικο

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 01:36 24/11/2022

Είναι τόσο καλό το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης για το Μουντιάλ του Κατάρ, που θα έβαζε σε πειρασμό ακόμη και μοναχό να σταματήσει τη νηστεία. Και τα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Παραδόξως βγάζουν και value bet, οπότε αξίζουν τη μελέτη για στοίχημα. Δες εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Μουντιάλ

Το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να επιτρέψεις χώρο σε οπαδικά συναισθήματα. Όταν όμως συνεπικουρούνται από τα αντικειμενικά δεδομένα, θα μπορούσε να γίνει μια εξαίρεση. Δεν υπάρχει πιο θαυμαστή χώρα στον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) χάρτη από την Ουρουγουάη.

Και σε αυτό το Μουντιάλ, το τελευταίο των “διόσκουρων” Καβάνι και Σουάρεζ – πλαισιωμένους όμως από μια εξαιρετικά ταλαντούχα, νέα φουρνιά – έχουν τον πρώτο λόγο σε ομάδες τύπου (ποιημένες) Νοτίου Κορέας. Επιπλέον, επειδή εκτιμώ πολύ περισσότερο σαν προπονητή τον Ντιέγκο Αλόνσο από τον Μπέντο, θα κυκλώσω ανερυθρίαστα τον άσσο της Ουρουγουάης.

Το Value Bet της Σερβίας

Δεν υπάρχει φίλαθλος στην Ελλάδα που να μην υποστήριξε κάποια στιγμή στη ζωή του Βραζιλία. Την κανονική Βραζιλία όμως, όχι την ορθολογική εκδοχή του Τίτε, στην οποία έχει εμφιλοχωρήσει εδώ και χρόνια η φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού (ήτοι ρεαλιστικού) ποδοαφαίρου.

Αν πάντως στην Ευρώπη υπήρξε μια χώρα που να προσεγγίζει σε ταλέντο και φινέτσα τους βιρτουόζους της Σελεσάο, αυτή ήταν η πρώην Γιουγκοσλαβία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κροατία, μια χώρα με πληθυσμό λιγότερο από τέσσερα εκατομμύρια έφτασε στον τελικό του προηγούμενου Μουντιάλ. 

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να αποδειχθεί “Κροατία” στο Μουντιάλ του Κατάρ, αυτή δεν είναι άλλη από την… Σερβία. Η σημερινή Σερβία έχει 13-14 παίκτες παγκοσμίου κλάσεως, αλλά αυτό δεν είναι νέο. Αυτό που είναι πρωτόγνωρο, αφορά την τακτική συνέπεια και ωριμότητα που έχει επιδείξει από τότε που ανέλαβε ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, χωρίς καθόλου να απεμπολήσει το επιθετικό της DNA. Λίγο να την υποτιμήσουν οι Βραζιλιάνοι και θα τους χορέψει… χασαποσέρβικο!

Προγνωστικά Σκόρερ – Το γινάτι του Ρονάλντο

Η Αγγλία έβαλε 6 γκολ αλλά χωρίς να σκοράρει ο Χάρι Κέιν και ο Μέσι ευστόχησε σε πέναλτι, αλλά είναι αμφίβολο αν θα περάσει τους ομίλους. Δηλαδή σαν όλο το σύμπαν να συνωμοτεί για να βγει πρώτος σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να τρίψει το βραβείο του MVP του Μουντιάλ στον Τεν Χαχ. 

Πέρα από την σκωπτική διάθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του σε αυτό το Μουντιάλ για να εξασφαλίσει την υστεροφημία του. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι είναι καλύτερος από τον Μέσι και θα κάνει το παν για να το αποδείξει. Δεδομένου ότι μπορεί να σκοράρει τόσο με φάουλ, όσο και με πέναλτι, το 2,10 να σκοράρει εναντίον της Γκάνας, είναι μια fair απόδοση.

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

15:00 Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα 1 (1,75) 

18:00 Πορτογαλία – Γκάνα Κριστιάνο Ρονάλντο σκόρερ (2,10) 

21:00 Βραζιλία – Σερβία Χ2 (2,75) 

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ