Προγνωστικά NFL NFL: Ένα Over, δύο Under - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

NFL: Ένα Over, δύο Under

Δημοσιεύτηκε: Παναγιώτης Τράγος στις 15:35 02/10/2022

Το απόλυτο 4/4 κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και «επιστρέψαμε». Πάμε γρήγορα να δούμε τι παίζουμε αυτή τη φορά στο NFL. Δύσκολη αγωνιστική, περίεργα ματσαρίσματα, είτε θα πάμε πολύ καλά, είτε θα κλάψουμε, δεν βλέπω μέση λύση. Χωρίς πολλά, πολλά (μέση γαρ…), πάμε στις επιλογές. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά NFL.

Προγνωστικά αμερικάνικο ποδόσφαιρο: Ικανότατες

Οι Μπάφαλο Μπιλς είναι η καλύτερη επίθεση στο NFL; Είναι. Εχουν (ξαφνικά) θέματα στην άμυνα; Εχουν. Οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς μπορούν να σκοράρουν; Μπορούν. Εχουν ζητήματα στο να αμυνθούν; Εχουν. Είναι ματσάρα αυτό το παιχνίδι; Είναι. Μπάφαλο και Βαλτιμόρη είναι δύο από τις ΤΟΡ-4 ομάδες σε «γιάρδες ανά προσπάθεια», όπερ σημαίνει τρώνε «χώρο» στο γήπεδο και προχωράνε. Εχουν καλή «προστασία» κουόρτερμπακ αμφότερες, προβληματικές άμυνες, πάμε στο Over 51 στο 1,90 (Bet365) στα προγνωστικά αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά NFL: Δεν μπορούν…

Σταμπαρισμένα και δύο παιχνίδια που δεν τα περιμένω καθόλου μα καθόλου θεαματικά. Στο ένα θα εμπλακούμε στο ημίχρονο, στο άλλο στο συνολικό. Πάμε στο ημίχρονο πρώτα. Οι Πίτσμπουργκ Στίλερς στη νέα εποχή δεν είναι καλή ομάδα επιθετικά. Ο κουόρτερμπακ Μιτς Τρουμπίσκι ύστερα από κάποιες εκλάμψεις (και στην προετοιμασία) δείχνει λίγος. Οι Νιου Γιορκ Τζετς επίσης δεν είναι καλή επιθετική ομάδα, έτσι απλά. Πήρα Under 20,5 ημίχρονο στο 1,86 στα προγνωστικά NFL.

Σικάγο Μπέαρς και Νιου Γιορκ Τζάιαντς «υπόσχονται» σήμερα λογικά το χειρότερο ματς. Δύο ομάδες ανίκανες να «κουνήσουν» την μπάλα. Δύο ομάδες με κακές offensive lines που δεν προστατεύουν τους κουόρτερμπακ και δύο ομάδες που ως τώρα «τρώνε» χρόνο στις προσπάθειές τους για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Για παράδειγμα το Σικάγο έχει μόλις 297 γιάρδες πάσας ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε τρεις αγωνιστικές, αφού βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο running game (που τρώει χρόνο). Πήρα Under 39,5 στο 1,87 (Betsson) συα προγνωστικά αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά NFL

20:00  Πίτσμπουργκ – Νιου Γιορκ Τζετς: Under 20,5 ημίχρ. (1,86), Bet365

20:00  Νιου Γιορκ Τζάιαντς – Σικάγο: Under 39,5 (1,87), Betsson

20:00  Βαλτιμόρη – Μπάφαλο: Over 51 (1,90), Bet365

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ