ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Αννίβας με ρακέτα στο 4,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 00:13 15/05/2021

Μέγα το χθεσινό κάζο, να κόβεται το ματς δις από βροχή και τον Στέφανο Τσιτσιπά στην τελική ευθεία για τεράστια νίκη επί του “Νόλε” Τζόκοβιτς. Κι αν στο παρασκευιάτικο πρόγραμμα ο “Στεφ” ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, στο σαββατιάτικο με το 1-0 σετ και 2-1 γκέιμ υπέρ του (ήδη ένα μπρέικ και σερβίρει) είναι το μακράν φαβορί. Tο 1,25 για νίκη του Καρδτσιιώτη άσου δεν το λές και ευκαιρία, πάντως. Κι ας ειναι η τοπ απόδοση αυτή της Bet365. Tουναντίον, αξία έχει πια να κοιτάξεις ένα κλικ παραπέρα.

Ο Τσιτσιπάς, κατά πάσα πιθανότητα, ξεκούραστος και με τη ψυχολογία στο μέρος του θα περάσει τον Νόλε το πρωί. Αλλά θα αναγκαστεί να παίξει την ίδια μέρα, στις 19.30 το απόγευμα τον ημιτελικό με έναν εκ των Ρούμπλεφ ή Σονέγο. Στο χέρι του Ελληνα ο τελικός, στον οποίο περνάει κατά πάσα πιθανότητα ο Ναδάλ (με τον Οπέλκα ο Ισπανός γίγαντας). 

Αν ο Ναδάλ έφτυσε …αίμα να υποτάξει τον Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη, η Ρώμη είναι ένα άλλο τουρνουά. Και ο Ισπανός “βασιλιάς του πηλού” ήδη έβγαλε κούραση στη Μαδρίτη. Όπου αποκλείστηκε στον προημιτελικό από τον Γερμανό Σβέρεφ (2-0 μάλιστα). Ο Τσιτσιπάς με κεκτημένη ταχύτητα από “Νόλε” και (πιθανότατα) Ρούμπλεφ μπορεί αυτή τη φορά να κάνει την υπέρβαση. Και να πάρει χωμάτινο 1000άρι από τον “βασιληά” που δύσκολα θα σκοντάψει στον Αμερικανό Οπέλκα. Στο 4,00 στην Βet365 η κατάκτηση της Ρώμης από τον Τσιτσιπά, σε ρόλο τενιστικού Αννίβα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ