ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Από 3,25 ως 7,00!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:53 27/03/2021

Λίγες μέρες πέρασαν από τότε που σημειώθηκε από αυτές ακριβώς εδώ τις γραμμές ότι η Ιρλανδία είναι εν μέσω της χειρότερης περιόδου στην ιστορία της την ποδοσφαιρική. Τόσο αναφορικά με την φουρνιά των παικτών που καλείται να διαχειριστεί ο ομοσπονδιακός προπονητής Στίβεν Κένι, όσο και διότι οι απουσίες είναι πολλές και συνεχόμενες. Απουσίες συχνά δυσαναπλήρωτες, να λείπουν δηλαδή παίκτες που θα ήταν αναντικατάστατη έτσι κι αλλιώς. Ακόμα κι αν η φουρνιά των διεθνών του Εϊρε ήταν μία ίδιο κλάσεις ανώτερη.

Μολαταύτα, Ιρλανδία έδειξε πράγματα κόντρα στη Σερβία. Ακόμα κι αν της λείπουν βασικοί παίκτες. Εστω κι αν ο Στίβεν Κένι διαχειρίζεται μια πραγματική ποδοσφαιρική κατάρα εδώ και ένα χρόνο, αυτό που δεν λείπει από την Ιρλανδία είναι η ψυχή. Δεν είναι τυχαίο πως μιλώντας για ψυχή όταν αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο, είτε για Έλληνες θα κάνουμε κουβέντα, είτε για Ιρλανδούς. Οι Αγγλοι είναι λιοντάρια, οι Γερμανοί ρομπότ, οι Ιταλοί “μαφιόζοι”, οι Ισπανοί βιρτουόζοι κ.ο.κ. “Ψυχάρες και πάμε παλικάρια μου τους φάγαμε”, μόνο για Έλληνες και Ιρλανδούς λέγεται. Τυχαίο;

Περιορισμένες επιλογές

Σήμερα η Ιρλανδία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Και ευελπιστεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία, αφού, κακά τα ψέμματα, ακόμα και σε αυτή την κάκιστη περίοδο η έδρα την έχει κρατήσει όρθια. Πολλές οι γκέλες μεν, μία και μοναδική η ήττα δε, από τη Φινλανδία το Σεπτέμβριο. Κόντρα σε ένα πάγια αδύναμο Λουξεμβούργο, όμως, που έχει κορωνίδα στα εκτός τις νίκες με Αζέρους και Μαυροβούνιους, η Ιρλανδία διατηρεί τον πρώτο λόγο. Ακόμα κι αν οι επιλογές του Κένι είναι όσοι παίξουν και 2-3 ακόμα από τον πάγκο. Χωρίς πρακτικές δυνατότητες κοουτσαρίσματος δηλαδή.

Ο Κάλουμ Ρόμπινσον ήταν και πριν τις απουσίες, πριν τα προβλήματα, κορυφαία επιθετική λύση για το Εϊρε. Πόνταρε σε αυτόν όχι μόνο ο Κένι αλλά και ο προκάτοχός του, ο Μικ ΜακΚάρθι. Με τον Κόνολι έξω λόγω τραυματισμού, το δίδυμο απόψε θα είναι πιθανότατα ο Ρόμπινσον και ο γερόλυκος Λονγκ. Νίκη του Εϊρε με anytime σκόρερ τον Ρόμπινσον για 3,25 στην Βet365.Το δε exclusive να σκοράρει πρώτος ο γερόλυκος Λονγκ combo με νίκη Εϊρε στο 7,00 ξεπερνάει κατά πολύ το φάσμα του fun-bet! Πάντα στην Βet365 που προσφέρει ακόμα 90 στοιχηματα στον αγώνα.