ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ασίστμαν του 11,00 και του 25,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 11:30 22/08/2021

Δύσκολα στην Ελλάδα γράφεις για στοίχημα και το κείμενο να αφορά σε ομάδα ή παίκτη της Σούπερ Λιγκ. Αντε να γράψεις θα πάρει πρωτάθλημα ή θα βγει δεύτερος ο τάδε και να πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στον δείνα. Γιατί συνεκτιμάς πως απόδοση και πιθανότητες δίνουν αξία στην επιλογή, ότι δεν είσαι …φιλοτάδε ή ορκισμένος αντιδείνα. Να προσπαθείς να μεταφέρεις εκτίμηση, αξία απόδοσης, στοίχημα και να βρεθείς απολογούμενος για τα οπαδικά σου αισθήματα -αν έχεις κιόλας. 

Το να ψαχτείς σε έναν παίκτη, πάντως, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο. Δεν θα μπορούσε να πει κανείς με ασφάλεια πως εξέφραζες οπαδικά αισθήματα αν φερ ειπείν πρότεινες για πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τη δεκαετία του ’90 τον Βαζέχα. Η την δεκαετία του ’80 τον Μαύρο και τον Αναστόπουλο. Ε, δεν θα τη μύριζες ιδιαίτερα αν έγραφες κάτι άλλο… Τέλος πάντων, ας μην ξεφεύγουμε. Αναζητώντας ένα καλό αντεποστ στις ατελείωτες λίστες των ειδικών στοιχημάτων της Stοiximan για την ελληνική Σούπερ Λιγκ, στέκεσαι στις ασίστ. Με πρώτο φαβορί τον Βαλμπουενά! 

Υπερβολές τα 11άρια και τα 25άρια σε Λιβάι και Μασούρα…

Υπερβολή το 4,90 λόγω διαχείρισης

Εδώ παίζουμε στοίχημα. Δεν κάνουμε ανάλυση ποιότητας του κάθε παίκτη. Εκεί ο Γάλλος ίσως να μην είχε καν αντίπαλο. Αλλά για περισσότερες ασίστ; Η υπερβολή η ίδια τέτοιος φαβοριτισμός (4,90) στον βραχύσωμο χαφ. Είναι ξεκάθαρο ότι του γίνεται διαχείριση (και σωστά) από τον Μαρτινς, δεν είναι για ξόδεμα σε δύσκολα τερέν και σε ματς με πολύ υποδεέστερους αντίπαλους ο Βαλμπουενά. Ειδικά όταν ακολουθούν κρίσιμα ευρωπαϊκά ραντεβού. Και πέρσι τρίτος ήταν στη σχετική λίστα με τον Φορτούνη πρώτο και τον Λιβάι Γκαρσία δεύτερο.

Και ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είναι φέτος δύσκολο να επαναλάβει την περσινή σεζόν (ελέω τραυματισμού και της προτίμησης του Μάρτινς σε αγωνιστικά φορμά που δεν τον ευνοούν). Ο Λιβάι Γκαρσία, όμως, θα είναι αναντικατάστατος στην ΑΕΚ και το 11,00 της Stοiximan μάλλον υπερβολή είναι. Οπως υπερβολή είναι και το 25,00 του Μασούρα (μεγαλύτερο το ρίσκο, αλλά υπερδιπλάσια η απόδοση!). Παίκτης που αποτελεί ολοφάνερα προτίμηση του Πορτογάλου για βασικός, ειδικά στα εντός των τειχών παιχνίδια αναντικατάστατος!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ