ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Το 11,00 του πράσινου πάγκου

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 06:50 04/05/2021

Η 1η Ιουλίου είναι και η ημερομηνία σταθμός, η στοιχηματική έναρξη προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2021-22 στη Ελλάδα. “Ποιοι θα είναι προπονητές σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη” το antepost ερώτημα της Novibet με τεράστιο ενδιαφέρον Και, οκ, στον Ολυμπιακό το στοίχημα είναι σαν να…ληστεύεις εκκλησία. Ακλόνητος ο Μαρτίνς. Μόνο αν του πληρώσοπυν το βάρος του σε πλατίνα στην πατρίδα του ίσως σκεφτεί να φύγει. Και το ίδιο ισχύει μέσες άκρες και στον Αρη. Ποιος να κουνήσει τον Μάντζιο μετά από τέτοια σεζόν; Φαβόρα να είναι στο Νέο Ρύσιο όταν αρχίζει η χρονιά! Στο 1,20 και 1,22 στη Nοvibet οι Μαρτίνς και Μάντζιος. Αλλά στον ΠΑΟ;

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, άλλοτε παίκτης του τριφυλλιού και απόλυτα πετυχημένος προπονητής πια, έχει και άριστο πέρασμα από τον πάγκο του Πανιωνίου και “έπαιξε” και για Ολυμπιακό ένα φεγγάρι! Και δίνεται o Μιλόγεβιτς ως το μεγάλο φαβορί για 1,87 από τη Nοvibet να διαδεχτεί τον Μπόλονι. Ο οποίος Μπόλονι, πάντως, έχει υποστηρικτές και το 2,50 που τον συνοδεύει είναι η δεύτερη απόδοση στη σειρά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, την στήριξη που έχει παράσχει ο Αλαφούζος στους εκάστοτε προπονητές του Παναθηναϊκού επί ημερών του. Ακόμα και όταν δεν έπρεπε να το κάνει.

Υπόψιν θα πρέπει να ληφθεί ότι ο Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, είναι κοντά στο να υπογράψει για δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Αλήθεια ή ψέματα; Αγνωστο, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Μπόλονι μένει ως ακλόνητο φαβορί με μεγάλο αουτσάιντερ τον Αναστασίου. Και ο Αλαφούζος δεν χαλιέται να επανασυνδέεται με παλιούς συνεργάτες του. Το έδειξε και με τον Νταμπίζα. Ο Γιαννης Αναστασίου, ο προπονητής του τελευταίου πράσινου τίτλου (κύπελλο 2014) να υπογραμμίσουμε, που προσφέρεται στο υπερπληθωρικό 11,00 αυτή την ώρα στη Nοvibet.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ