ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Χάντμπολ; ΑΕΚ είσαι…

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:09 25/03/2021

Για κάποιον που περάσει από μεγάλες καθημερινές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και τα κορυφαία στοιχηματικά έντυπα, από απλά ενημερωτικά πόρταλ μέχρι τις κορωνίδες των ιντερνετικών ενημερωτικών πόρταλ, το να γράψει τρεις και κατά περίπτωση πέντε ή έξι χιλιάδες λέξεις σε μία μέρα είναι σύνηθες. Μέχρι και ρουτίνα. Τον ίδιο άνθρωπο, αν τον αφήσεις 5-6 μήνες στο ”ψυγείο” και του ζητήσεις να σου βγάλει τη μισή, ακόμα και το 1/3 της δουλειάς, θα …γκώσει. Θα στομώσει η κάνη, δεν θα βγαίνει η δουλειά. 

Έτσι συμβαίνει και στον αθλητισμό. Μπορεί να έχεις τον πιο καλά γυμνασμένο και προετοιμασμένο αθλητλη-ποδοσφαιριστή-μπασκετμπολίστα-βολεϊμπολίστα-χαντμπολέρ και αυτός να επιστρέφει να παίξει μετά από πολύμηνη αποχή από τους αγώνες. Προφανώς και δεν είναι απροπόνητος, αλλά είναι εκτός ρυθμού αγώνων. Θα σου αποδώσει το μέγιστο; Αθλητικά μιλώντας, όχι. Δεν γίνεται αυτό. Το αν θα “μιλήσει” η ψυχή, αν θα κρίνει ένα ματς “ο 12ος παίκτης”, ή αν “ο διαιτητής μας έσφαξε ασούμε”, είναι άλλη συζήτηση. Τα δεδομένα, όμως, όταν έχεις να αποδώσεις αγωνιστικά για πέντε τέρμινα, δεν είναι με το μέρος σου.

Φαβορί τίτλου

ΑΕΚ handball. Ομάδα χτισμένη για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τίτλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά έχει να παίξει χάντμπολ από τον περασμένο Νοέμβριο. Και καλείται να δώσει τις μάχες για τα ημιτελικά του EHF European Cup με αντίπαλο τη Neva Αγίας Πετρούπολης. Σε άδειο ΟΑΚΑ και τα δύο ματς, αλλά και με μηδενικό αγωνιστικό ρυθμό. Και σαν να μην ήταν αρκετό αυτό το ντεζαβαντάζ, ένας από τους πιο φορμαρισμένους της παίκτες, ο Ιγκνάσιο Πλάθα Χιμενεθ, χάνει τα δύο μεγάλα ματς και ίσως όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Φυσικά η ΑΕΚ παραμένει γκραν φαβορί του 1,15 στη Stοiximan να κερδίσει απόψε την Νέβα. Τυπικά είναι φιλοξενούμενη, αλλά παίζει στο ΟΑΚΑ και απόψε και τον αυριανό επαναληπτικό. Το line στα 4,5 γκολ για 1,87 στη Stoiximan. Φυσικά η Ενωση έχει πρώτη τύχη να πάρει το Eurocup με 2,15 στην Stοiximan πάντα που προσφέρει το ματς και 17 ακόμα στοιχήματα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ