ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Χρυσάφι 15,00 για τον 7ο

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:23 03/05/2021

Με την Ελλάδα είναι να αποφεύγεις να μπλέκεσαι στοιχηματικά. Αλλες φορές γιατί μπορεί να εκτεθείς, άλλες γιατί μπορεί να μην εκτεθείς με όσα παίζεις, αλλά με όσα γράφεις. Να ξέρεις και να μην μπορείς να γράφεις, ή να γράφεις χωρίς …να ξέρεις. Και τα δύο μπορεί να σε εκθέσουν. Σε άλλο κοινό κάθε περίπτωση, αλλά η… λέζα παραμένει λέζα. Οταν όμως προκύπτουν αδιάφορα ματς με στοιχηματικό ενδιαφέρον, δεν κινδυνεύεις. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν. Η μάλλον, ιδού η 7η θέση.

Ο Βόλος με 40 και ο ΠΑΣ με 35 βαθμούς είναι οι μόνες ομάδες που την διεκδικούν. Τι προσφέρει η 7η θέση; Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Μόνο το -όποιο- πρεστίζ. Ο Βόλος με μία νίκη την εξασφαλίζει. Αλλά έχει να παίξει ντερμπάρα με την αιώνια αντίπαλο του κάμπου, την ΑΕΛ. Που καίγεται για κάθε βαθμό στην προσπάθεια σωτηρίας. Και τελευταία αγωνιστική με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Που μπορεί να θέλει έστω ένα ποντάκι τότε ο Ατρόμητος. Μπορεί και να είναι αδιάφορος βέβαια.

Ο δε ΠΑΣ; Πλέον αποκλείστηκε από το κύπελλο και μόνο να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι θέλει, μια κατά τα άλλα καλή σεζόν. Αντιμετωπίζει τον εξίσου παντελώς αδιάφορο Απόλλωνα στα Γιάννινα το Σάββατο και ρίχνει την αυλαία της χρονιάς στη Λάρισα το μεταπροσεχές Σάββατο. Μία Λάρισα, η οποία αν ο ΟΦΗ έχει κάνει διπλό στη Λαμία μεθαύριο, θα είναι αδιάφορη και υποβιβασμένη. Προφανώς και είναι πολλά τα “αν”, αρκετοί οι 5 βαθμοί προβάδισμα του Βόλου, αδιάφορος πρακτικά και ο ΠΑΣ. Αλλά 15,00 στη Stοiximan το να καταλήξουν 7οι οι Γιαννιώτες; Ε, κάπου ώπα!