ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Έλληνες και όμιλοι, από 1,35 ως 5,00!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:07 15/07/2021

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος ειδικά στοιχήματα του Κονφερενς Λιγκ έχουν το ενδιαφέρον τους. Η Novibet φρόντισε να βάλει αλατοπίπερο στο στοιχηματικό μενού και βγάζει για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρη αποδόσεις πρόκρισης σε όμιλο! Οι οποίες κινούνται από το απόλυτο φαβορί (ΠΑΟΚ), ως το απόλυτο αουτσάιντερ (Αρης).

Ο δικέφαλος ευνοήθηκε από την κατάκτηση του Γιουρόπα από τη Βιγιαρεάλ και θα μπει στον τρίτο γύρο. Μάλιστα ως ισχυρός, που σημαίνει πως ο αντίπαλος θα έρχεται από τη βάσανο των πρώτων προκριματικών ή θα είναι κάποιος εκ των Κοβαλίβκα, Φίτεσε, Λουκέρνη, Ρούμπιν, Τράμπζονσπορ. Σε κάθε περίπτωση το έργο του ΠΑΟΚ δύσκολα θα υπερβαίνει τις δυνατότητές του και το 1,35 είναι μάλλον λογικό φαβορί.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσει Βελέζ ή Κόλερεϊν για να κάνουμε κουβέντα περί γ’ γύρου. Και προφανώς περνάει, ενώ στον επόμενο γύρο πάλι ισχυρή θα είναι. Και με την εμπειρία συσσωρευμένη, μα και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις πολλά υποσχόμενες, φαντάζει ως καλή επιλογή το να περάσει τα εμπόδια που θα της υψωθούν, με την πρόκριση να αποδίδει 2,00 στη Nοvibet και να αποτελεί ίσως την πιο ισορροπημένη και καλή στοιχηματικά επιλογή. 

Ο Άρης, τέλος, είναι το τεράστιο αουτσάιντερ. Στο 5,00 η πιθανότητα να παίξει όμιλο. Κυρίως όχι λόγω της Αστάνα ας πούμε στον β γύρο, αλλά του ότι θα είναι ανίσχυρος στον γ΄ και μπορεί να του κάτσει …κέντα δυνατού αντίπαλου στην κλήρωση. Ο Αρης του 2020-21, πάντως, με μια ελάχιστη ενίσχυση και λίγη τύχη στα… μπαλάκια, δεν ξέρω πόσο αουτσάιντερ μπορεί να είναι για πρόκριση. Αλλωστε τα μεγαθήρια είναι σε όμιλο Γιουρόπα, όχι στο Κόνφερενς. Και ο Αρης μπορεί να έλειπε χρόνια από την Ευρώπη, αλλά παραμένει ομάδα με εκτόπισμα. Το 5,00 της Nοvibet για όμιλο είναι τίμιο, αλλά και επιλέξιμο!