ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ένα 4,10 για φίλημα!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:46 21/05/2021

Πριν από ακριβώς 113 χρόνια, μια τέτοια μέρα στο Σικάγο, προβλήθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο, στην πρώιμη μορφή του έστω, χωρίς ήχο, η κλασσική πια ταινία τρόμου “Δρ Τζέκυλ, Κύριος Χάιντ”. Προσπάθησε να μπεις στο μυαλό των Αμερικανίδων κυριών, μεταναστριών από την Ευρώπη, κυρίως Αγγλία και Ιρλανδία. Που έβλεπαν στο νέο μέσο, το Σινεμά, τη μεταμόρφωση μπροστά στα μάτια τους, ενός διακεκριμένου επιστήμονα, σε ένα αδίστακτο αιμοσταγές θηρίο. Ο τρόμος ο ίδιος!

Ενας αξιοσέβαστος ποδοσφαιρικός Δόκτωρ Τζέκιλ επί σειρά ετών η Ντάνταλκ. Με προκρίσεις σε ομίλους ευρωδιοργανώσεων, κάτι όχι σύνηθες για ιρλανδικό κλαμπ. Ο φόβος και ο τρόμος κάθε αντίπαλου εντός των τειχών και με αξιοπρεπέστατες διεθνείς εμφανίσεις. Και πλέον ο Δόκτωρας αγνοείται. Το φάντασμά του, ο υπάνθρωπος Κύριος Χάιντ σουλατσάρει στα άδεια ιρλανδικά γήπεδα. Και ξεφτιλίζει ό,τι εικόνα είχε χτίσει για χρόνια ο άλλος του εαυτός. Η Ντάνταλκ του 2021 είναι της πλάκας και δεν έχει καμία ελπίδα διάκρισης. 

Χαμένη σεζόν έτσι ή αλλιώς

Ακόμα κι αν οι Αμερικανοί ως εκ θαύματος εξαφανίζονταν, αν επέστρεφαν Τζον Γκιλ και Βίνι Περθ, μέχρι να ξαναβρεί τα πατήματά του το κλαμπ η σεζόν για την Ντάνταλκ θα θεωρείτο χαμένη. Μολαταύτα, η Interwertten εξακολουθεί να προσφέρει ένα bet παραπάνω από αξιοπρεπές. Πρωταθλήτρια Ιρλανδίας “Χωρις Σάμροκ και Ντάνταλκ”. Βάζει δηλαδή σε δεύτερη μοίρα την σπαρασσόμενη Ντάνταλκ και αφήνει πίσω την κάργα ανερχόμενη Σλίγκο και την Σεντ Πάτρικς που έχει κάνει τρομερό Α’ γύρο. Αλλά και την ολοένα βελτιούμενη Μποέμιαν που έμεινε πολύ πίσω αρχικά, αλλά όλο και ανεβαίνει, όλο και κόβει δρόμο!

Αυτή την ώρα, με τις Σλίγκο και Σεντ Πάτρικς στον πόντο (+1 η Σλίγκο), αλλά και το μομέντουμ υπέρ της ομάδας της Βορειοδυτικής Ιρλανδίας, το 4,10 της Ιnterwetten για την “πρωτιά Σλίγκο χωρίς Σάμροκ-Ντάνταλκ” ξενίζει! Ακόμα και το 5,25 της Μποέμιαν θα σου …γαργάλαγε το χέρι αν δεν ήταν αυτοί οι μείον 7-8 βαθμοί να την χωρίζουν από Σλίγκο και Σεντ Πάτρικς. Αλλά το 4,10 της Σλίγκο; Άσχετα επιβεβαιωθεί ή όχι, η αξία είναι δεδομένη και οι προοπτικές άριστες! Η Σλίγκο, άλλωστε, έχει και 2-3 από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν ως τώρα (πέρα από το +1 από τη Σεντ Πάτρικς ήδη). Και το κλίμα, ιδανικό! Να ετοιμάζουν στο Σλίγκο επένδυση 17-18 εκατ. € για νέο γήπεδο και προπονητικό. Μπερεκέτια…