ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

‘Ενας κίτρινη, πολλοί το 2,45

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 17:14 30/09/2021

Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός έχουν πολλά να μοιράσουν σήμερα σίγουρα όχι όμως την πρόκριση. Αυτή δεν θα κριθεί απόψε. Και δεν μπορεί να είσαι και βέβαιος αν θα κριθεί και η νίκη ή αν το ματς θα μείνει εκεί που ξεκίνησε, στην ισοπαλία. Περίεργο ματς ποδοσφαιρικά μιλώντας και το μεδούλι είναι αλλού. Στο ξύλο!

Ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη μάλιστα απόδοση προσφέρει η Novibet για το αν ένας εκ των δύο, αν και οι δύο ή αν κανένας από τους Λουίζ Γκουστάβο και Μοχάμεντ Καμαρά θα κιτρινιστούν απόψε από τον ρέφερι. Ο οποίος, χρήσιμο θα είναι αυτό να το ξέρουμε, είναι ο Ισπανός Ερνάντεζ, καρτάκιας από τους λίγους! Για να καταλάβεις, σε τρία ματς το Σεπτέμβριο έχει βγάλει 18 κίτρινες (η μία “δίπλωσε” κι έγινε κόκκινη). Ενώ σε έξι ματς τηνν τελευταία τριετία στην Ευρώπη έχει δείξει ούτε λίγο, ούτε πολύ, 27 κάρτες (η μία κόκκινη στο Σεν Γκάλεν – ΑΕΚ πρόπερσι)!

Το να δεχτεί ένας εκ των δύο μόνο αποδίδει το διόλου ευκαταφρόνητο 2,45 στη Novibet και αποτελεί μάλλον έξυπνη επιλογή. Ο Καμαρά δεν έχει ξεκινήσει τσαμπουκαλεμένος τη σεζόν. Ούτε και είναι τόσο τσατίλας και εριστικός όσο ο Βραζιλιάνος ομόλογός του. Αλλά δεν τον λες και τον πιο πράο μέσο στην Ευρώπη, το αντίθετο. Αν πάντως δεν ανάψουν τα αίματα δεν θα κάνει αυτός το σαματά, δεν είναι στην μενταλιτέ του. Ενώ για τον Βραζιλιάνο δεν μπορεί να είσαι σίγουρος ποτέ. Αν δεν βρίσκει καυγά, τον στήνει… Να δει κίτρινη ο ένας, λοιπόν, για 2,45 στη Novibet.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ