ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Φαβορί τίτλου για 2,15 η “Σακ”

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:07 10/06/2021

Θα μου επιτρέψει ο αναγνώστης και φίλος που θα αναπαράγω μέρος της συνομιλίας μας, αλλά έχει αξία. Με ρώτησε σήμερα το μεσημέρι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απλά και ρητά: “Σε περίπτωση που η Σάκκαρη προκριθεί σήμερα, στον επόμενο αγώνα θα είναι φαβορί ή όχι με οποιαδήποτε περάσει;” εννοώντας από το ζευγάρι Γκάουφ-Κρεϊτσίκοβα. Και η εκτίμηση εμού του αδαούς ήταν και παραμένει ίδια με την απάντηση που έδωσα στον φανατικό φίλο της βίβλου, του MatchMoney: “Νομίζω πως δεν θα είναι εύκολο με την Κρεϊτσικοβα. Δεν την έχει κερδίσει ποτέ και στο χώμα είναι σε φόρμα φέτος. Αλλα και η ‘Σακ’ είναι σε άριστη φορμα. Σήμερα (σ.σ. χθες Τετάρτη) είναι το μεγάλο ματς”. Και το πρώτο μεγάλο ματς, η Μαρία το κέρδισε!

Στην δε ερώτηση “Εκτίμηση αποδόσεων Σάκκαρη-Γκάουφ ή Σάκκαρη-Κρεϊτσικοβα;” η πρώτη σκέψη και αποτύπωση των πιθανοτήτων όπως σκιαγραφούνται στο μυαλό μου, ήταν: “Νομίζω φαβορί με Γκάουφ, στα ίσα με Κρεϊτσίκοβα”. Και μολονότι δεν θα μάθουμε ποτέ το ύψος των αποδόσεων σε περίπτωση που είχε προκριθεί η Γκάουφ, ήδη μας διέψευσε η φόρμα της Ελληνίδας και οι μπουκ με τον φαβοριτισμό 1,66 στη Nοvibet για πρόκριση επί της Κρεϊτσίκοβα η οποία προσφέρεται στο 2,50!

Η Novibet, μάλιστα, έχει φτάσει ως τέλους τον προγραμματισμό της και ήδη έβγαλε τιμές τετράδας στο γυναικείο Ρολάν Γκαρός. Και σε αυτή τη λίστα η Μαρία Σάκκαρη είναι πρώτη. Με την κατάκτησή της να αποδίδει τιμή φαβορί 2,15 έναντι 3,40 της Κρεϊτσίκοβα στη Nοvibet. Και το άλλο ζευγάρι να παρουσιάζεται ως σίγουρος… πελάτης όποιας περάσει από τον “δικό μας” ημιτελικό (3,95 η Παβλιουτσένκοβα και 8,25 η Ζίνταντσεκ).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ