ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Η ΑΕΚ για την πρώτη ευρωκούπα!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:25 30/05/2021

Μία νίκη με τέσσερα γκολ είναι πάντα τεράστιο προβάδισμα στο handball. Οχι πανάκεια, αλλά σίγουρα ένα …μαξιλαράκι που εξασφαλίζει απουσία άγχους για κρίσιμα σημεία του αγώνα,. Ειδικά στο ξεκίνημα, το “ήμισυ του παντός”. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει προ δύο 24ώρων την Υσταντς της Σουηδίας με 30-26, μετά από παλικαρίσια και ποιοτική εμφάνιση. Απόψε στις 21.00 η Ενωση πάει πλήρης στο δεύτερο τελικό για να σφραγίσει την επικράτησή της και να σηκώσει την κούπα. Mε τις αποδόσεις της Stοiximan να προσφέρονται και για ένα καλό bet!

Η ρεβάνς του αγώνα της Παρασκευής γίνεται στο ίδιο γήπεδο. Στη Χαλκίδα. Εκεί καλείται η ΑΕΚ να κάνει διαχείριση του προβαδίσματος των τεσσάρων γκολ. Η και να κερδίσει δεύτερη φορά τους Σουηδούς για να πάρει την ευρωκούπα. Tην παρθενική στην ιστορία της Ενωσης και ιστορικά δεύτερη για το ελληνικό χάντμπολ!

Αξίζει να σημειωθεί πως μολονότι το ματς χρεώνεται ως εκτός έδρας, η Ενωση των περίπου 1.500 ευρωπαϊκών γκολ παίζει σε φίλιο έδαφος. Και εντός έδρας καταγράφει τρομερά στατιστικά με 22-1-5 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια! Ο άσος της ΑΕΚ που δεν ξεπερνά το 1,45-1,50 στις διεθνείς πλατφόρμες, στη Stοiximan φτάνει το “πλούσιο” 1,57. Ενώ με το πρώτο ματς στα 56 γκολ, απόψε το line των 55,5 προσφέρει το Over στο 1,80 και το Under στο 1,93!