ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

xBets: Aουτσάιντερ στο 7,00 και το 11,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 23:53 17/05/2021

Το πρώτο …ηλεκτρονικό μελάνι για τη Eurovision χύθηκε 10 μέρες πριν. Και τότε τα στοιχήματα για το μεγάλο ραντεβού τραγουδιού ήταν περιορισμένα. Πρωτιές σε ημιτελικούς, τελικό, πλασέ και head to head. Αυτά κοσμούσαν τις σελίδες των διεθνών πλατφομρμών που σιγά σιγά πατάνε γκάζι. Ήδη, δε, έχουν σημειωθεί οι πρώτες μεγάλες αλλαγές και αυξομειώσεις αποδόσεων.Και αν η Κύπρος με το El Diablo της Έλενας Τσαγκρινού πλέον έχει δεχτεί ισχυρή πίεση και η τριάδα πληρώνει 3,25 top στο πλούσιο μενού της Stοiximan. Πτώση της τάξης του 30% δεν το λες και λίγο!

Η μουσική είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Θυμάμαι κάποτε είχα εκστασιαστεί -πράγμα σπάνιο ως πρωτάκουστο για μουσική επιπέδου Eurovision- με ένα κομμάτι από τη Σερβία. Και ούτε θυμάμαι αν οριακά μπήκε στην τριάδα ή ούτε καν εκεί πάτησε. Η τα γέλια όλων με τους Λόρντι; Που απέδιδε 28,00-34,00 η πρωτιά τους και τους έκαναν όλους μια χαψιά με τα ουρλιαχτά τους…

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο φαβορί των αποδόσεων, τα τελευταία 15 χρόνια συχνά επιβεβαιωνεται. Όμως έχουμε δει και Jamala (1944) από την Ουκρανία με 20/1 να κατατασσεται στην κορυφή, όπως και τον Πορτογάλο Salvador Sobral (Amar Pelos Dois) πρώτο από το 14,00. Ποιος μπορεί φέτος να εκθρoνίσει τα φαβορί Ιταλία και Γαλλία του 3,25 και 4,25 αντίστοιχα;

Αουτσάιντερ που έρχονται

Το 7,00 της Μάλτας αποτελεί την κορυφαία απόδοση για επιλογή ενός εκ των αουτσάιντερ. Το οποίο μάλιστα ξεκινάει από ημιτελικό, κάτι που βοηθάει αφάνταστα (λόγω επαναλήψιμότητας του ρυθμού) λένε οι ειδικοί. Και το ίδιο ισχύει για την Κύπρο που παραμένει ιδιαίτερα καλή επιλογή από τα αουτσάιντερ στο 11,00 (και επίσης έρχεται από ημιτελικό).

PS. Μεγάλη τρίπλα της Stoiximan το “Πες το κι έγινε”. Είσαι μέλος της πλατφόρμας, ζητάς bet, παίρνεις απόδοση και γίνεται διαθέσιμη για όλους τους παίκτες της εταιρείας! Το μέλος της Stοiximan, ας πούμε, που ζήτησε Μάλτα-Κύπρο στην τριάδα με την Ελλάδα στη 10άδα, για απόδοση 10,00 είχε εμπνευσάρα! Για σκεφτείτε όλοι να κάνουμε παιχνίδι!