ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Και 1,82 & free bet & 0%

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:11 31/03/2021

Παιχνίδι που θα το άφηνες να πάει να φύγει είναι το Ελλάδα. – Γεωργία. Λογικός άσος και σε σοβαρή απόδοση. Το 1,82 της Nοvibet διόλου ευκαταφρόνητο είναι. Αλλά σε έχει μάθει να κάνει τις κουτσουκέλες της η γαλανόλευκη και θα το άφηνες να πάει στο καλό. Αλλά συβντρέχουν λόγοι ρε παιδί μου να εμπλακξείς. Σε τρώει το χέρι σου.

Εν αρχή, είναι η μηδενική γκανιότα στη Novibet που σε κάνει να σκέφτεσαι πως παίζεις επί ίσοις όροις με τον μπουκ. Και σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο ασφαλέστερος. Δεν σε έχει βάλκει παντελόνι ο μπουκ πριν τη σέντρα. Στα ίσα σε παίζει και στο τέλος της ημέρας ένας θα κερδίσει κι ένας θα μετρήσει ζημίες. Αυτό είναι η μηδενική γκανιότα. Ενας χάνει,. Ένας νικάει. Δεν είναι win-win για την εταιρεία το ματς αυτό καθυαυτό.

Κατά δεύτερο, η Novibet χαρίζει freebet μέχρι 25 € στο παιχνίδι της εθνικής μας. Όχι μπόνους και τέτοια. Οχι. Free bet. Επαιξες άσο και δεν έκανες παντελόνι; Πάρε από 5 € ως 25 € να ποντάρεις όπου θες. Και αν κερδίσεις, κάνεις παντελόνι τα κέρδη και επιστρέφεται η χαρισμέικη μίζα. Δηλαδή, επαιξες τα 25 € σε ένα ματς του 2,00. Απόδοση; Πέρασε και έφερε 50 € στο ταμείο σου; Τα 25 του free bet δεν σου χαρίζονται, τα 25 του κέρδους όμως είναι στο ταμείο σου αναλήψιμα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Μεγάλη δουλειά.

Και προκύπτει και αγωνιστικά

Και τρίτο και τελευταίο. Καθαρά αγωνιστικό. Είναι η Ελλάδα του 2021 η εθνική του Ρεχάγκελ και του Σάντος; Η μήπως είναι η Ελλάδα του Ρανιέρι και του Σέρχιο Μαρκαριάν και του Aγγελάρα του Αναστασιάδη; Οποιος απαντήσει ναι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, απλά δεν τη μυρίζει την μπαλίτσα. Η σημερινή εθνική είναι άλλο πράμα. Μια βελτιωμένη εκδοχή της ομάδας του Σκίμπε ίσως. Σε κάθε περίπτωση αφήνει υποσχέσεις, χωρίς να συναρπάζει το παιχνίδι της. Και το κυριότερο; Παίζουν μέσα ΚΑΙ παιδιά που δεν το νιώθουν ως υποχρέωση, αλλά ως ύψιστη τιμή.

Η Γεωργία δεν έχει το μεγάλο όνομα να σε φοβίσει, Δεν είναι καν μια καλοδεμένη ομάδα. Ενα μετριότατο εθνικό συγκρότημα με περιορισμένες δυνατότητες. Αυτό είναι. Το πιο αναγνωρίσιμο και αγωνιστικά σεβαστό πρόσωπο στην εθνική Γεωργίας είναι ο Βίλι ο Σανιόλ. Παιχτάρα. Μπακ του μέλλοντος προ 20-25 χρόνια. Και μετά τη Μονακό έκανε καριεράρα 10 χρόνια σχεδόν στην Μπάγερν. Αλλά σαν προπονητής; Απολύθηκε από την Μπορντό γιατί έχασε 4-0 σε ένα ντέρμπι εμ την Τουλούζη, δεν στέριωσε σαν βοηθός στην Μπάγερν και ψάχνει την ατομική επιτυχία στην άγονη προπονητική γραμμή της Ευρώπης.

Τέλος πάντων, για κάτι παλαβά 1,60 στο άνοιγμα δεν άξιζε. Αλλά στο 1,82 της Nοvibet ο άσος είναι επιλογή. Και με μηδενική γκανιότα (0%) και με έως 25 € Free Bet ίσως να είναι και επιλογάρα. Αυτό και ακόμα 500 περίπου στοιχήματα προσφέρει στην πλατφόρμα της η Novibet. Από σκόρερ, μέχρι κόρνερ και ότι ειδικό ψάχνεις. Εχει …ψωμί!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ