ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με Τσιτσιπά και παράδοση σε απόδοση 3,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 00:29 06/06/2021

Ο Καρένιο Μπούστα είναι αυτό που στην Ελλάδα θα έλεγε κανείς παίκτης με συγκεκριμένο ταβάνι. Ούτε κορυφαίος, ούτε άμπαλος. Ένας παίκτης πάνω από το μέσο όρο, αλλά στα 29 του δεν έχει καταφέρει αυτά που ήδη έχει πετύχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα 22 του. Ο δεξιόχειρας Καταλανός είναι το επόμενο εμπόδιο για τον Καρδιτσιώτη πρωταθλητή, στη μάχη του για μία ακόμα διάκριση σε Γκραν Σλαμ φέτος. Εμπόδιο, κάθε άλλο παρά ανυπέρβλητο για παίκτης τη κλάσης του Τσιτσιπά. Oυ μην και χαμηλό για ματς Ρολάν Γκαρός φάση των “16”. Τα διεθνή σετ αποδόσεων παρουσιάζουν άχαστο φαβορί τον Τσιτσιπά. Mε υψηλότερο το 1,17 της Stoiximan και δεν είναι εκτός πραγματικότητας, το αντίθετο.

Δύο φορές έχει συναντήσει ο “Στεφ” στον Καρένιο Μπούστα σε κορτ και ισάριθμες έφυγε χαμογελώντας. Το 2018 στην έδρα του Καταλανού, στα χώματα της Βαρκελώνης η πρώτη. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0, με ένα δύσκολο σετ 7-5 και το άλλο μάλλον άνετα 6-3. Το 2020, δε, στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε 2-0 παλι. Με το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και το δεύτερο περίπατο 6-1. Ενα έστω τάι μπρέικ -σε οποιοδήποτε σετ- από τους δύο παίκτες σήμερα, αποδίδει το εξαιρετικό 2,37 της Stoiximan.

Πέρα από κάθε συμβατικό bet, πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το ότι τα “κλειστά” σετ στα μεταξύ τους ματς ήταν πάντα τα πρώτα. Και εν συνεχεία ο Τσιτσιπάς επέβαλλε το παιχνίδι του στον Καταλανό. Το να κερδίσει ξανά απόψε ο Ελληνας άσος ένα “γεμάτο” 1ο σετ (με Over 9,5 γκέιμ), προσφέρεται στο τρομερό 3,00 στη Stοiximan. Και πράγματι είναι ελαφρώς αυξημένου ρίσκου bet. Ομως και με αγωνιστική λογική και στοιχηματικά είναι συμφέρον deal!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ