ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Νέα φαβορί, ίδιες αξίες

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:07 05/05/2021

Οταν πέρσι η μπάλα μπήκε σε γύψο μεταξύ μπλογκ αρκετά ενδιαφερόντων, έγινε ένα …πέρασμα από τους πιθανούς νέους Μποντ. O Ντάνιελ Κρεγκ, άλλωστε, εξαντλεί το συμβόλαιό του με το “No Time To Die”, το οποίο μετά από 4 αναβολές (!) θα προβληθεί παγκοσμίως τον Οκτώβριο. Και τα στοιχήμα δίνουν και παίρνουν για τον διάδοχό του στο ρόλο! Η Novibet προφανώς και έχει αναλυτικότατη λίστα αποδόσεων με όλα τα περισσότερο ή λιγότερο πιθανά ονόματα. Κάποια ως φαβορί, άλλα ως καλές πιθανότητες και άλλα ως μεγάλα αουτσάιντερ. 

Ένα νέο entry έχει ανέβει στην ψηλότερη θέση. Ο Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ του Μπρίτζερτον φούντωσε τη φημολογία με δηλώσεις του. Και έχει σκαρφαλώσει πρώτο φαβορί στο 1,80. Από εκεί και μετά ο Τζέιμς Νόρτον από το περσινό πρώτο σκαλί έχει πέσει στο 2ο-3ο και απόδοση 5,00. Κονταροχτυπιέται με τον Τομ Χάρντι (5,00) μάλιστα. Τον Χάρντι, να σημειωθεί, πέρσι προτείναμε σαν άριστη επιλογή και καλό bet. Όταν τότε πλήρωνε 11,00 η πιθανότητά του! Και αξίζει και φέτος, όσο κι αν …πληγώνει όσους δεν το πρόλαβαν σε υπερδιπλάσια απόδοση!

Άνοδος και πτώση αποδόσεων

Ψηλά έχει πλασαριστεί και ο “Σούπερμαν”, Χένρι Καβίλ στο 9,00 ενώ ο Ιντρις Ελμπα παραμένει μια πιθανότητα με μέση απόδοση (10,00) αλλά πλέον δεν είναι ο μόνος μη λευκός στο “κόλπο” (το φαβορί των αποδόσεων, ο Πέιτζ, είναι μιγάς). Το δεύτερο φαβορί πέρσι, ο Ρίτσαρντ Μάντεν (“Ρομπ Σταρκ”, Game Of Thrones) από το 4,50 που “κόστιζε” στον μπουκ η επιλογή του, πλέον αποδίδει 11,00. Ο δε Τομ Χίντλστοουν από 3ο φαβορί του 5,00 έφτασε αρκετά πίσω στις αποδόσεις της Nοvibet με 13,00 αφότου υπέγραψε συμβόλαιο με την Marvel για να αναβιώσει σε TV σειρά τον Λόκι. Εξ ου και αδυνατίζιε πολύ ως επιλογή!

Τι παίζουμε; Οσο κι αν κινηματογραφικά καθένας έχει την προτίμησή του, συνδυάζοντας το “σινέ” με το στοιχηματικό του πράγματος, αξία έχουν σίγουρα Νόρτον και Χάρντι! Α, μην ξεχαστεί, τελευταίος αλλά όχι έσχατος (ούτε καν), ο πολύς Κίλιαν Μέρφι! Ο Τομ Σέλμπι των “Peaky Blinders” πλήρωνε 12,00 πέρσι και είχε χιλιάδες υποστηρικτές η υποψηφιότητά του. Φέτος; Ισως να έχει ακόμα περισσότερους υποστηρικτές ο Μέρφι και η απόδοσή του στη Nοvibet παραμένει σε άριστο επίπεδο, στο 11,00 της Nοvibet.