ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

xBets: Νόλε, Ράφα και άσοι για 2,65!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:27 16/05/2021

Ο Τζόκοβιτς κάθε άλλο παρά ιδανική σεζόν έχει ως τώρα στο χώμα, αλλά η Ρώμη τον “πήγε”. Φαινομενικά χαμένο το ματς με τον Τσιτσιπά και το γύρισε, ενώ μολονότι είχε και δεύτερο ματς την ίδια μέρα αντεπεξήλθε και πέρασε τον Σονέγκο 2-1. Ο Ράφα Ναδάλ, την ίδια ώρα, είχε ένα κανονικό πρόγραμμα να βγάλει. Ένα ματς την ημέρα. Και απέκλεισε τον Αμερικανό Οπέλκα 2-0. Απόψε, ο Ναδάλ είναι μεγάλο φαβορί στο 1,50 της Stοiximan έναντι του Σέρβου άσου . Ο οποίος καλείται να βγάλει τρίτο μεγάλο ματς σε 30 ώρες.

Ο Ναδάλ ανέκαθεν ήταν το μεγαλύτερο task του Νόλε. Απέναντι στιον Ισπανό καταγράφεται το μικρότερο ποσοστό νικών του Τζόκοβιτς (κάτι λιγότερο από 52%). Ειδικότερα στο χώμα, είναι ο μόνος αντίπαλος με τον οποίο έχει λιγότερες νίκες από 50% των μεταξύ τους αγώνων (28%)! Τώρα, με τρία ματς σε περίπου ένα 24ωρο, στα 33 του και προερχόμενος από έναν τραυματισμό;

FRANCE TENNIS FRENCH OPEN 2015 GRAND SLAM

Εξι διπλά λάθη και τέσσερις άσοι ο “Νόλε” κόντρα στον Έλληνα άσο. Μακράν βελτιωμένος με μόλις δύο διπλά λάθη και 5 άσους απέναντι στον Ιταλό το απόγευμα. Κόντρα στην… τενιστική του νέμεσις οι 3,5 άσοι είναι το line που καλείται να ξεπεράσει ο “Νόλε” για 1,87 στη Stοiximan! Μεγάλο ενδιαφέρον, τέλος, έχει και το πόσο θα συνεισφέρει στο ματς ο Ναδάλ, αναφορικά με τους άσους πάντα. Με πάνω από 3 ανά αγώνα ρεκόρ καριέρας και 3,8 φέτος, το να ξεπεράσουν και οι δύο μαζί τους 6,5 άσους στο ματς δεν θα είναι εύκολο -τελικός γαρ- αλλά για 2,65 στη Stοiximan το ρίσκο κρίνεται αποδεκτό!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ