ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ντέρμπι: Λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:30 03/10/2021

Από όταν ο ήλιος είχε κέρατα οι κουμαρτζήδες το είχαν δεδομένο: “Σε ντερμπι λεφτά δεν βγάζεις”. Αν πιστεύεις στον όρο fun-bet πάει καλώς, παίζεις κάνα ψιλαράκι σε κάποιο ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα. Και πας γηπεδο ή περιμένεις να δεις το ματς τηλεοπτικά με ένα έξτρα κίνητρο. Το οποίο μπορεί να διαρκέσει ως το 5ο λεπτό ή ως το 95ο. Ετσι είναι τα fun-bet. Η που θα φύγουνε σαν ψέμα με το καλημέρα ή που θα σου κλείσουνε το μάτι ως το τέλος του αγώνα. Τα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ασφαλώς και δεν είναι εξαίρεση. Και η Stοiximan προσφέρει το ντέρμπι με γκανιότα 0% αλλά και με Matchcombo για να συνδυάσεις πολλαπλές (8) αγορές του μεγάλου αγώνα!

Ο Παναθηναϊκός δικαίως είναι αουτσάιντερ και η τακτική ανάλυση του αγώνα εκτιμά πως θα αμυνθεί περισσότερο. Άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να προσφύγει συχνότερα σε πιο σκληρό παιχνίδι. Έτσι το χάντικαπ μισής κάρτας (κερδισμένο και σε ισοπαλία κίτρινων καρτών) δείχνει να είναι καλό Deal. Όσο καλό μοιάζει και το να έχει έστω ένα γκολ το ημίχρονο. Κάτι που επιβεβαιωνεται με ευκοκάι μάλιστα στα τελευταία τρία ματς των “αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τρίτη πιθανή αγορά τα Over 6,5 κόρνερ, επιλογή χαμηλής απόδοσης για μονό, αλλά πολύ πιθανή προς επιβεβαίωση “χωράει” σε τέτοιου είδους combo fun-bet.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το top 10 των γκολ στο Φάληρο! (videos) - Thema  Sports

Για να “φτιάξεις” απόδοση, όμως, θες και κάτι που να προσφέρει και αξία απόδοσης, κάτι που να είναι πιο απαιτητικό ως market για να ανεβάσει σε σοβαρό επιπεδο το στοίχημα. Και αυτό εκτιμάται πως είναι το G/G. Η παρουσία του Παναθηναϊκού εκτός δεν βοηθάει, αλλά εδώ πάμε σε ντέρμπι ειδικών συνθηκών. Με αμφίσκορα 3/3 τελευταία -ανεξαρτήτως έδρας. Εντέλει, το σύνολο των επιλογών στη Stoiximan για να “χτιστεί” το Matchcombo του ντέρμπι είναι: Over 0,5 ημίχρονο, Goal/Goal στον αγώνα, Over 6,5 κόρνερ και Παναθηναϊκός +0,5 κάρτες. Σε σύνολο 4,90! Λίγα βάζεις πολλά παίρνεις!…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ